Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 август-Овните се очертават делови...

Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 август-Овните се очертават делови успехи, Телците ще действат напълно успешно

492
Сподели

През седмицата за Овните се очертават делови успехи, но и силна нервност, а Телците ще действат напълно успешно по делата си. Сполуката за Близнаците не би могла да учуди никого, а Раците да се владеят.

 

Лъвовете ще действат успешно през седмицата, а за Девите периодът е сполучлив. Везните да се владеят, а за Скорпионите етапът засилва напрежението. Стрелците да внимават с емоциите, а Козирозите поемат към стабилизация. Водолеите да се мобилизират, а Рибите да действат енергично.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Силна нервност и успехи

Доста нервен и напрегнат етап, през който не ви липсват възможности за материален успех.
Ще го осъществите в условията на значителното нервно напрежение, характерно сега за всички сфери на материалния живот. За момента е важно да се съхраните в психически и физически план, а през месеца, в чието начало сме ще реализирате целите си. В петък и през уикенда действате успешно. Единствено понеделник ще донесе повече напрежение. Делниците ще ви донесат успехи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успешна седмица

Преди началото на настоящото седемдневие, голяма част от Телците са планирали целите, по които ще действат усърдно през новата седмица. Дано тази готовност да не се окаже закъсняла! Вижда се решителността ви, но и действията на противниците ви, които умело работят против вас не са спрели. Независимо от това, ситуацията за момента е в ръцете ви и действащата характеристика ще е валидна за периода. Без тежкият понеделник останалите дни са успешни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Благоприятна седмица

И за Близнаците предстоящият седмичен етап се оказва успешен, въпреки че няма да реализират целите си в пълнота. За повечето от родените в знака е виден сблъсъка с проблеми по въпроси от делово естество. Част от тях няма да успеете да решите. Такъв шанс едва ли ще имате през август, защото месецът е приоритетен за годишен отпуск. Почти както за „съседите” ви Телци, седемдневието ще премине с успех. При вас дори шансът за сполука надвишава валидния за предния знак.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се, за да успеете

Етапът е благодатен и за представителите на Рак, чиято професионална и делова изразителност през седмицата ще е по-наситена с действия и с резки нервни изблици до степен на агресия. Наложително е да сте по-овладени и да не предизвиквате или създавате условия за противоречия. В петък и неделя действате успешно, а събота носи противоречия. Понеделник и четвъртък ще са трудни дни, вторник ще бъде успешен, а в сряда ще отстранявате възникнали проблеми.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешен етап

Характеристиката за седмицата на Лъвовете е положителна и подчертава, че родените в знака ще действат успешно за реализацията на целите си. Периодът е много добър за финансова реализация, но следва да сте внимателни и да се съобразявате с действащите обстоятелства, защото ще възникнат остри противоречия и много нерви. Петък и почивните дни преминават успешно. Без силно напрегнатият понеделник и нервният четвъртък, успешни са и останалите дни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Сполука

Без да омаловажаваме високото ниво на личната ви отговорност, чието ниво ще е почти непроменимо през периода, новата седмица подчертава, че сполуката при осъществяване на деловите цели и дневните задачи ще е постоянно с вас. Действайте внимателно по целите си и бъдете предпазливи, защото в хороскопа ви за предстоящото седемдневие има указания за удари от противниците. Изключение от благоприятните дни прави само напрегнатият и неудобен понеделник.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Владейте повишената си нервност

Характерен с високо ниво на нервност и с постоянно възникващи събития, които подържат последното без съществена промяна, ситуацията при Везните е почти „замръзнала” на нивото от предната седмица. Ще е добре, ако сте по-сдържани, защото има ли сблъсъци, потърпевши винаги са и двете страни. Петък и уикендът ще са успешни за целите ви. В понеделник трудно постигнете успех, вторник носи добри промени, сряда е сполучлива, а четвъртък ще бъде нервен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Повишена нервност и напрежение

Макар и не лош за представителите на Скорпион, седмичният период ще е напрегнат и ще предизвика у мнозина от родените състояние на повишена нервност. За някои ще е основателна, защото ще е предизвикана от последвали проблеми с опоненти. В професионален аспект макар и нервен, етапът предоставя добри възможности за успешни действия. Петък и почивните дни са напрегнати, но и успешни. Следват три също успешни дни, а четвъртък ще е неудобен и напрегнат.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Контролирайте емоционалността си

Стрелците са стъпили на прага на промените, а в такива периоди нервността е остро засилена, без да са видими и доловими причините за състоянието на напрегнатост. Гневът ще ви обхваща внезапно и с неподозирана интензивност, а вашата най-главна задача ще е да го укротите. Не успеете ли, ще настъпят проблеми в отношенията, а последните не предвещават добро. От петък до понеделник дните са напрегнати, а следващите носят промени.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Добър период за стабилизация

Етап, предоставящ добри възможности за материална стабилизация, за реализация на някои лични цели и за успешни действия в обществените среди, но едновременно с това ясно се очертава възникването на домашни проблеми и недостатъчна съгласуваност във взаимоотношенията с близки и приятели. Петък е благоприятен, а уикендът и понеделник са напрегнати. Във вторник преодолявате проблеми, а сряда е носител на промени. В четвъртък ви притесняват противнци.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Мобилизирайте се за целите си

Водолеите следва да се мобилизират във висока степен за реализацията си. Към това трябва да се прибави и необходимостта от търпение, както и задължителното избягване на конфликтите. Онези, които не са отстранени своевременно, може да прераснат в саморазправа. Не проявявайте афинитет към неправомерни действия, защото със сигурност ще си навредите. Без сполучливите понеделник и вторник, напрежението през другите дни ще е силно и изразително.

Седмичен хороскоп РИБИ

Действайте енергично

Настоящият период изисква повишена предвидливост и енергични действия за целите ви, както и по-изразително присъствие в приятелските среди, които при необходимост ще ви помогнат и подкрепят. Рисковете при реализирането на деловите цели ще създадат реална опасност за ярки неприятности. Наблегнете върху контактите в обществените среди, които за тази седмица се оказват твърде плодотворни. Действайте енергично по делата си, за да е успешна седмицата ви.

 

 

Източник: За жената