Начало КЛЮКАРНИК Слави Трифонов поднесе най-големия подарък на баща си

Слави Трифонов поднесе най-големия подарък на баща си

443

Малко повече от месец, след като се сдоби с изкуствена тазобедрена става, шоуменът Слави Трифонов захвърли патериците. Телевизионният водещ вече ходи на кратки разстояния, без да му се налага да се подпира.

 

Че може да стъпва без патерици, бил най-големият подарък, който Слави поднесъл за рождения ден на баща си Тодор, който стана на 85 години миналата седмица, твърди „Уикенд”.

 

Специално за празника Дългия се прибрал при семейството си в Плевен. Както подобава, той пристигнал с пълен багажник с подаръци за рожденика, за майка си, сестра си и своя племенник. Но близките му се зарадвали най-много, когато го видели да ходи, без да се измъчва. Преди да му сложат изкуствената става, шоуменът изпитвал нечовешки болки при всеки опит за движение, а често го боляло даже когато кракът му е в покой.

Въпреки че кракът на Трифонов се възстановява, все още не е ясно дали той ще може да се върне на екран през есента, когато феновете му очакват „Шоуто на Слави” да се върне на екран. В последния месец то бе водено от любимия сценарист на Дългия Иво Сиромахов, който се води негов най-добър приятел. В Би Ти Ви обаче не искали и да чуят, че това положение може да остане за постоянно.

Според слуховете те проявили разбиране заради тежката операция на Трифонов, но в случай, че той не се върне в предаването още няколко месеца, били готови да преразгледат договора му с медията, защото всеки ден без Слави на екран означавал по-нисък рейтинг за предаването му, пише изданието. Поставянето на изкуствена става се наложи, след като шоуменът счупи крака си при падане в банята. Това стана преди концерт в Стара Загора преди осем години.

В ставата му бяха поставени пирони, но те не му помогнаха. С времето шоуменът получи скъсяване на крака, изкривила се цялата структура на гърба му, а болките с времето ставали все по-големи./За жената