Начало ВЕСТИ Ясновидката, която няма сбъркана прогноза-„Казахстанската Ванга“-Ето какво каза за бъдещето на Европа

Ясновидката, която няма сбъркана прогноза-„Казахстанската Ванга“-Ето какво каза за бъдещето на Европа

630

Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището „казахстанската Ванга“.

 

Последното ѝ предсказание обаче е направо вледеняващо. Според Вера Лион в най-скоро време в света ще настъпи пълен хаос, който ще бъде съпроводен и с мащабна война. Пророчицата твърди, че катаклизмите ще започнат с отказа на Русия и други значими страни да използват американския долар. Между другото, темата се дискутира от известно време доста сериозно на високо ниво в Руската федерация.

 

Това ще доведе до пълен разпад както на САЩ, така и на Европейския съюз, чийто член е и България. „САЩ ще се разпадне. Те обичат да изнасят оранжеви революции. Но ненарушим закон на Вселената е, че каквото правиш за другите, това и ще получиш“, казва Лион. Шаман от Мурманск пророкува нова могъща империя с участието на България (КАРТА)  България ще стане в скоро време част от изключително могъща империя.

В опитите си да съхранят обединението на различните щати, американците ще поведат невиждана война. Кръвопролитните действия обаче нямало да засегнат Русия, Украйна и Казахстан. Всъщност Вера Лион предвижда Русия дори да увеличи мощта си. Това ще стане като към страната бъдат присъединени части от Украйна и Казахстан.

Пророчицата вижда и коренни промени в Турция. Според нея до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта и ще бъде жестоко наказан. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от силно земетресение, пророкува Лион.

 

Източник: За жената