Начало КЛЮКАРНИК Внимавайте какво правите до 19:08 часа днес! След това всичко се променя...

Внимавайте какво правите до 19:08 часа днес! След това всичко се променя и идва най-мощният ден от месеца!

565

Луната е в знак Козирог. Звездно време за практичните и разумни жени, но неподходящо за сантименталните хора.

Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Не вярвайте на мъжете – в днешния ден те са отявлени лъжци. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители.

 

Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: „Бъдете по-дебелокожи днес!”

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването и тежката работа са нежелателни.  13 лунен ден продължава до 19:08 часа – Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ден за организиране на контактите. Може да се похапне повече, без да се преяжда. Благоприятно е за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури.

Подстрижка ( до 19:08 часа) – Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Не ходете във фризьорският салон обаче.

Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек.

Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.  14 лунен ден започва след 19:51 часа и продължава до 20:30 часа на следващия ден. Това е най-мощният ден на месеца. Ден на силните и решителни действия. От една страна денят е сложен, но много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове.

Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се захване сега, ще има успех. Вслушвайте се в съветите на околните. Полезна е всякаква физическа работа.

Не се препоръчва да се оглеждате в огледало. Може да ви обземе печал или меланхолия. Заболявания започнали през този ден не водят до сериозни последствия. Сънищата не са верни.

 

Източник: За жената