Начало КЛЮКАРНИК Помните ли вдовицата на Доктора? Омъжи се за трети път! Ето с...

Помните ли вдовицата на Доктора? Омъжи се за трети път! Ето с кого и къде вдигна тайна сватба!

653
Сподели

Вилиана Петрова – вдовицата на убития контрабандист №1 Иван Тодоров – Доктора , е сключила тайно своя брак №3. Красивата бизнес дама, която върти с желязна ръка наследството на покойния ъндърграунд герой, се е омъжила това лято за италиански бизнесмен на скромна церемония на остров Сардиния .

 

Избраникът на шармантната дама се казва Паоло и е колос в парфюмерийния бизнес.

 

Вилиана и Иван Тодоров – Доктора се разведоха 4 години преди смъртта на боса, която го застигна с 15 куршума на 22 февруари 2006 г. Разводът им бе само фиктивен, за заблуда на данъчните и за да се сдобие ортакът на Доктора – кипърецът Стивън Христодуло , с български паспорт. Именно това е вторият съпруг на Вилиана – двамата се женят про форма и така престоят на Стивън в България е легализиран, припомня столичен седмичник.

През 2009-а Вилиана обаче роди син от чужденеца, но две години по-късно връзката им завърши с развод. В момента младоженката Вилиана поделя времето си между Италия и България, като на наша земя живее в Бояна, при това в бившата къща на Цола Драгойчева. Луксозният имот бил купен година и половина преди Иван Тодоров да го застигнат куршумите на наемния убиец, неразкрит и до ден днешен.

Почернената вдовица се шири и в елегантна къща в Лондон. Тя се намира в един от най-престижните квартали – „Саут Кенсингтън”, на която е разположено и българското посолство. Бизнес дамата притежава и куп имоти и в Италия. Когато е в Родината, елегантната дама се появява рядко на шумните светски партита. Всеки път обаче прави добро впечатление и е спрягана за една от най-изисканите наравно с Мая, съпругата на покойния Георги Илиев.

 

Източник: За жената