Начало КЛЮКАРНИК Помните ли певецът Найден Милков? Няма да повярвате с какво се занимава...

Помните ли певецът Найден Милков? Няма да повярвате с какво се занимава 28- годишния му син и колко го закъса (снимки)

790

Сериозни обвинения срещу сина на Найден Милков – Димитър, повдигна бургаската прокуратура. И в момента 28-годишният мъж се намира зад решетките, след като мярката му за неотклонение беше удължена на 72 часа.

 

Милков – младши е обвинен за притежание и разпространение на наркотици, тъй като явно не му е за пръв път към това е прибавено в „условията на опасен рецидив“.

 

Ако бъде признат за виновен, синът на боса на Първа частна милиция може да получи от 5 до 15 години затвор, пише „Флагман“.

По-късно днес Окръжна прокуратура –Бургас ще внесе в съда искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Димитър, тъй като е налице реална опасност той да се укрие, както и да извърши ново престъпление, предвид тежестта на повдигнатото обвинение, предмета на престъпното деяние и трайно установените престъпни навици на Димитър М., който е осъждан многократно и е търпял ефективно наказание „лишаване от свобода“, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Припомняме, че Милков беше закопчан при спецакция в жк „Меден рудник“. В дома му полицаите са открили прясно сготвена синтетична дрога и прекурсори за приготвяне на още наркотик. Освен близо 40 гр пико в Димитър са намерени и 7,5 г марихуана.

 

Източник: За жената