Начало КЛЮКАРНИК Веска Марешка, майката на Марешки, събра погледите на централния варненски плаж! (Снимки)

Веска Марешка, майката на Марешки, събра погледите на централния варненски плаж! (Снимки)

504
Сподели

Веска Марешка  е една от емблематичните дами на Варна. Майката на лидера на „Воля” е супер екстремна натура, въпреки нейните 73 години.

 

Впуска се в емоционални преживявания.

 

Само преди няколко дни певицата , която е прочута с изпълненията си на стари градски песни бе забелязана на плажа във Варна да яха джет. Смелата възрастна жена сама вкарала водния атракцион в морето без да й помагат инструктори.

Компания й правел неин млад приятел. Който бил удивен от уменията на пенсионерката да върти с джета пируети. Каквито могат само професионалистите. Единственото предпазно средство била спасителната жилетка.

След морската разходка Марешка се нащракала за спомен на брега с други притежатели на джетове. Тя като една изискана дама от старото поколение останала вярна на неповторимия си стил. Била облечена в марков бански и то от две части. Имала и парео около талията.

Още преди месец Веска Марешка променила прическата си, предават от retro.bg. Тя подкъсила косата си за жегите и се боядисала в оранжев цвят. Който е много актуален този летен сезон.

Говори се, че от майка си аптекарския бос е наследил умението да пее. Но най-вече вкуса към екстремните преживявания. Преди четири години варненци си спомнят как Марешки бе обявен за супер герой. Тъй като за първи път у нас богатият бизнесмен демонстрира новото чудо флайборд. Което представлява един вид раница, с която човек може да се издигне над водата. Може да се гмурка или да прави салто.

Цената на скъпото удоволствие е около 20 бона. А за да изкараш курс са нужни поне още два. Мама Веска обаче се задоволявала само с джет, но въпреки това събрала погледите на централния варненски плаж.

 

 

Източник: За жената