Начало КЛЮКАРНИК Ето кой утешава Мария Игнатова след раздялата с Рачков-Вижте как се забавлява...

Ето кой утешава Мария Игнатова след раздялата с Рачков-Вижте как се забавлява красавицата!

300

Алекс Раева и Мария Игнатова го раздават волни и свободни, след разделите с половинките си. Двете водещи, които са като слънцето и луната, са направо неразделни в последните седмици.

 

 

Певицата и актрисата са неотлъчно не само заради професионалните си ангажименти, но се тешат една друга и след раздялата с мъжете си.

Преди дни Димитър Рачков втрещи всички с официално признание, че той и Мария Игнатова са разделени. Двамата бяха заедно цели 8 години и мнозина вярваха, че накрая дори официално ще се вземат. Това обаче не се случи и те се разделиха. Същата съдба сполетя Алекс Раева и любимия й Дончо. Двойката почти стигна до брак, но и те се разделиха. Краят на любовта им обаче остана в тайна за мнозина и едва наскоро Алекс призна, че не са заедно. Днес тя утешава, Мария Игнатова за раздялата с Рачков и двете обикалят родното море заедно.Красавиците са ангажирани по предстоящия нов сезон на „Х фактор” и за поредна година са водещи на шоуто. Те обиколиха морето, а по всичко личи, че мъжка компания не им е нужна, пише „България днес”. Двете са буквално неразделни и навсякъде са заедно. Що се отнася до Рачков, откакто обяви раздялата с Мария Игнатова той пази личния си живот в тайна. И не е ясно дали е омаял нова хубавица, или още го раздава свободен електрон./За жената