Начало ВЕСТИ Поредна снимка на Десислава Радева, която взриви мрежата! Ето къде я изловиха

Поредна снимка на Десислава Радева, която взриви мрежата! Ето къде я изловиха

569

Любопитните снимки от личния живот на президента Румен Радев и първата дама Десислава нямат край. Преди време се появи фотос, на който главнокомандващият е бос.

 

Малко след това първото семейство бе изловено да пазарува в квартален магазин.

 

Сега пак се появиха интересни снимки. Този път на тях е само първата дама.

Тя се хвана на дълго, почти изцяло женско хоро насред старозагорския парк „Артилерийски“ късно вечерта в петък. Съпругата на президента Румен Радев на няколко пъти подчерта, че е в Града на липите инкогнито и че не желае нейни снимки да бъде използвани от официалните медии. Това не попречи десетки от присъстващите на четвъртата фолклорна среща „Верея и приятели 2017“, организирана от нашенци по света със съдействието на Агенцията за българите в чужбина, да си направят селфита с нея и на мига да ги публикуват в социалните мрежи.

„Разбрах за срещата в Стара Загора от президента, който имаше официална покана да присъства, но е възпрепятстван и затова изпрати само поздравителен адрес. Тук съм неофициално с приятелка, защото наистина харесвам фолклора и ми е приятно да слушам народни песни и да гледам танците“, лаконично заяви президентшата под погледа на охранител от НСО.

„Пожелавам ви успех в мисията да пазите и популяризирате българските традиции. Вярвам, че най-ценното признание за упоритите ви усилия е възторгът на младите българи, с който преоткриват чрез вашите изпълнения своята кодирана обич към отечеството. Бъдете здрави и изпълнени с вяра, че силата на националната ни общност е в съхранените корени на родолюбието и във всеки красив български стих“, се казва в посланието на президента Румен Радев към участниците.

Танцьорката от Северна Ирлания Пламена Шем и неин ученик развяха националния флаг Сред излезлите на сцената, за да изпее част от репертоара си беше първокурсничката в Кралската испанска театрална академия Ивияна Умурска. 19-годишната карловчанка живее в Мадрид със семейството си от 6 години, открила таланта си в областта на родния фолклор сравнително отскоро, сред любимите й е песента „Бре, воденичарю“. Тя пристигна облечена в стилизирана носия от кюстендилско. Преди нея аплодисментите събра родената във Варна, но живееща в Дубай Моника Азманска, която има вече 2 диска с песни.   Истинско откритие за четвъртото издание феста „Верея и приятели 2017“ в Стара Загора стана първокурсничката в испанската Кралска театрална академия, родената в Карлово Ивияна Умурска Организаторката Мария Христова от БГ-фолк „Верея“ – Чикаго с президент Константин Маринов уточни, че на поканата й за участие са се отзовали нашенци от Испания, Северна Ирландия, Детройт и Калифорния, специално пристигнали певицата Бинка Добрева и Александър Райчев. Тя призна, че никой не знае броя на фолклорните състави по цял свят, буквално всеки месец получавала съобщения за новородени.

 

Източник: За жената