Начало КЛЮКАРНИК Стана ясна причината, защо Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Стана ясна причината, защо Рачков и Мария Игнатова се разделиха

511

Жестоки скандали на тема деца и семейство, болезнената ревност на Димитър Рачков , изкушенията на нощния живот, алчността на Мария Игнатова към парите, жаждата й за още и още ангажименти и слава – това са само малка част от факторите, които разбиха хармонията и любовта една от най-обичаните светски двойки у нас.

 

Първите пукнатини в семейството се появили заради желанието на Рачков с Мария да си имат свое дете. И двамата вече имат по едно от предишни връзки – Митко има син от брака си със сценаристката Христина Апостолова, а Мария – също син от клубния бос Петко Димитров.

 

Мераците на комика да стане баща и за втори път, Мария попарила с абсолютна категоричност и без право на обжалване.
За никого не е тайна, че в последните години водещата е едно от най-търсените и високоплатени лица в телевизията и вади големи пачки на гърба на Магърдич Халваджиян, което непрекъснато я бута в риалити форматите, които продуцира, твърди „Таблоид“.

„Мария е от жените, които имат фобия да не загубят своята популярност. За да роди дете на Рачков, тя трябваше известно време да промени начина си на живот, нещо, което изобщо не я устройваше. Заради едно дете да изпусне толкова ангажименти и да рискува да бъде забравена от публиката – абсурд!“, коментират в телевизонните среди. Нещо повече – Мария не искала още деца и за да не развали секси фигурата си, която е изключително важна за една водеща. Освен това петъците и съботите вместо с мъжа си, Игнатова предпочитала да купонясва в компанията на Кремена Халваджиян. В този аспект Рачков бил пълна нейна противоположност. Вече на 44 години бургазлията копнеел за домашен уют и къща, в която кънти детска глъч.

Естествено, редовните купони на жена му и Кремена Халваджиян в един момент започнали да притесняват Рачков и като един любящ мъж ревноста му избухнала със зловеща сила. А слуховете, че вече не е №1 в сърцето на Мария заради най-добрия акробат в света Енчо Керязов, накарили звярът в него да се пробуди. С чаровния Керязов Игнатова се засича покрай инициативата „Нощ на звездите“, организирана от фондацията на акробата. След поредния семеен скандал, в който Рачков поискал да научи колко проценти истина има в клюките, Мария „забила нож“ в гърба му, появявайки се заедно с Керязов на 50-годишния юбилей на Магърдич Халваджиян в средата на април.

Според запознати, красивата блондинка наистина е имала мимолетна афера с акробата, което е докарало нервна криза на комика. Последвал жесток скандал, при който Рачков дори понечил да удари Мария. Потресена, Игнатова си събрала багажа и напуснала жилището.

Ден по-късно Митко започнал да се извинява, половинката му уж приела покаянието му, но нещата били предрешени. Преди години упорито се мълвеше, че Мария Игнатова е любовница на известен столичен банкер. Докато официално се водеше половинка на Димитър Рачков, красивата блондинка радвала с формите си един от най-заможните българи. Проблемът бил, че милионерът бил семеен и нямало как двамата да узаконят връзката си.

Разправят, че тогава Рачков много страдал и дори залитнал по алкохола. След като банкера се насити на Мария, тя се върна при комика и двамата се опитаха да дадат старт на любовта си.

 

Източник: За жената