Начало КЛЮКАРНИК Ха! Според дължината на пръстите на краката вие сте…….. Толкова е вярно!

Ха! Според дължината на пръстите на краката вие сте…….. Толкова е вярно!

1046
Сподели

Последните проучвания, свързани с дължината на пръстите ни насочват към различни аспекти на нашия живот. Повечето хора не знаят, че могат се осведомят за вашите личностни черти по пръстите на краката!

 

Ето какво показват пръстите на краката ви за вашата личност

 

Палеца на крака

Размерът на вашия палец на крака определя как се справяте с изпълнението на определени задачи.
Ако палеца на крака е значително по-дълъг, отколкото другите пръсти на краката ви, обикновено означава, че сте креативен и фокусиран мислител, който е в състояние да намери много начини, за да завърши една конкретна задача.

От друга страна, ако палеца на крака е относително малък, това означава, че може да имате проблеми с фокусирането върху един проект и задачите, свързани с него. За вас важи качеството, че сте много функционални и обичате да поемате различни задачи наведнъж без да се претоварите.

Второ пръстче на крака

Размерът на втория пръст определя как да се справяте с ежедневните ситуации. Ако имате дълъг втори пръст, обикновено се счита, че обичате да се изявявате и дори сте леко агресивен в определени ситуации и във всекидневния живот.

Ако втория ви пръст е относително по-къс сте по-пасивен човек, който не обича да спори с аргументи. Вие сте на принципа „да изчакаме и да видим“ и не да натискате ситуациите, за да се случат.

Трето пръстче

Вашият третия пръст определя дали сте амбициозни в работата. Хората, които имат дълги трети пръст на краката, обикновено са много енергични и пренасят тази енергия на работното място. Те се радват, когато влагат усилия в работата си, а не са просто работят, за да свържат двата края, те го правят, защото това ги прави щастливи.

Хората с по-къси трети пръсти обикновено са склонни да се радват на живота извън работата повече отколкото, когато са на работа. Те се радват на всяка секунда от свободното си време извън работното си място.

Четвърто пръстче

Дължината на четвъртия пръст определя как да се справяте с взаимоотношенията с близките си хора, включително приятелите и семейството си. Когато е дълго четвъртото пръстче показва, че наличието на силна връзка с хората в живота ви е от решаващо значение за вас и че сте дълбоко засегнати от всичко, което се случва с тях.

Когато четвъртия пръст е късичък означава, че тези отношения са по-малко важни за вас, и че вие ​​сте по-фокусирани върху собствения си живот, а не живота на хората около вас.

Пето пръстче

Размерът на малкото пръстче ви показва какъв е вътрешният ви свят и доколко сте запазили детето в себе си. Ако имате сравнително дълго кутре, обикновено сте по-сериозни, цените рутината, предвидимостта и лоялността преди всичко друго.

Ако имате късичко кутре сте склонни да се насладите на постоянно забавление и има вероятност да се разсейвате или отегчавате лесно. Вие се забавлявате постоянно и сте също общителен и остроумен.

 

Източник: За жената