Начало ЗДРАВЕ Една съставка и хвърлих очилата в боклука! Вече погледът ми е като...

Една съставка и хвърлих очилата в боклука! Вече погледът ми е като на ястреб!

563
Сподели

Много хора по света имат очни проблеми. Ако се опитате да разрешите това, като похарчите състояние на контакти например или на лекарски кабинети дори очила, знаете, че е трудно да се реши това.

 

Всеки, който има такива проблеми, харчи пари за рамки и очила и прекарва време в предписания на лекари, а след години на такива изпитания няма добри резултати в края на краищата.

 

Така че разбира се, че сте разочаровани. Разбира се, че очаквате подобрение. Но трябва да опитате нещо друго! Тук ще откриете най-добрата съставка. Много професионалисти се съгласяват с това и казват, че това е най-безопасният метод за естествено възстановяване. Това чудо е съставката шафран.

Шафранът ще спаси вашите очи

Шафранът ви предпазва от дегенерация на макулата, което причинява слепота. Какво е шафранът? Е, първо има антиоксиданти или известните каротеноиди – кроцин / кроцетин, които като антиоксиданти предпазват нервната система и клетките. Кроцинът е дори по-силен от алфа-токоферол, а кроцинът също така образува блокиране на пероксидационните липиди, както и предизвикване на супероксид дисмутазни процеси.

Шафранът е здравословен поради тези два каротеноиди.

Тези, които имат първи стадии на макулна дегенерация поради напредване на възрастта, са решили проблема с ретината, като са приемали перорално шафран, 20 милиграма дневно в продължение на 90 дни, според проучване.

Професор в това изследване, Силвия Бисти, каза, че приемането на шафран подобрява зрението на пациентите. Ето защо шафранът е чудо за очите.

Получават резултати за положителното действие на шафрана върху гените, регулиращи активността на зрителните клетки в очите и контролиращи възрастово-обуслованите дегенеративни процеси в зрителния апарат.

Изследванията в тази насока показват, че билката действително насърчава клетъчната регенерация, което води до възстановяване на нормалното зрение.

Шафранът взаимодейства с гени, които се свързват с мастните киселини в мембраната на клетката, така че това прави очите ви по-здрави.

Колко количество шафран е подходящо?

За един ден са достатъчни 20 мг шафран, според проучванията. Поставя се в храна или чай, но също така може да се добавя към храната. Консумирайки ежедневно 20 мг шафран, ще се възползвате от неговите полезни за зрението свойства.

 

Източник: За жената