Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Джорджано от Вип Брадър? Ето къде се изгуби и с...

Помните ли Джорджано от Вип Брадър? Ето къде се изгуби и с какво се занимава сега

222

Прочулият се като интернет сензация пишман певец Джорджано обърна гръб на музиката Явно просветлението е ударила чудака от Стара Загора и той е осъзнал, че е необходимо да се сбогува с мечтите си за музикална кариера. Интересът към името му заглъхна също толкоз бързо, колкото и се зароди.

 

А сега Джорджано скита немил-недраг и даже е решил да емигрира, за да може да отцелее. След като се завърна в родния си град не като успешен изпълнител, а като момче, което всички подиграват, Мирослав Стоянов е трябвало да се върне и към „обикновения“ начин на живот.

 

Намирането на работа, обаче се оказлао мисия невъзможна. Явно никой не е искал да го наеме, за да не си навлича непритяности. Затова още в началото на летния сезон Джорджано стегнал куфарите за Гърция. Там той се подвизава като момче за всико в малка таверна. Основното му задължение е да мие чинии и сякаш не се спрамува да си го признае. Той е завърлиш ТОХ в родния си град и може да се каже, че работи по специалността си. Срещу къртовския труд по 10-12 часа на ден той прибира 750 евро. Работодателят му е уредил и квартира и заралията се чувства като истински паралия! Сега Джорджано ще доизбута лятото в Аспровалта, където никой не го познава и не търпи подигравки, от каквито го скъсват у нас. А след това ще трябва отново да се върна на родна земя и да се опита да започне живота си на чисто, въпреки имиджа, който сам си изгради с цел лесна слава, пише „Таблоид“.