Начало ВЕСТИ Той беше прекрасен съпруг: Когато умря, разбрах, че съм живяла с чудовище

Той беше прекрасен съпруг: Когато умря, разбрах, че съм живяла с чудовище

495

Кенди се запознала с Джон на плаж във Флорида и както казва, тя веднага си паднала по неговия чар. Той бил приятен, нежен, остроумен, комуникативен.

Връзката им за кратко време стана сериозна, така че те са преместили във Флорида, където започнали съвместен живот.

 

– Бях уморена от търсене на „човека, с когото ще прекарам живота си“ и мислех, че никога няма да го намеря, тогава се появи той – разказва Кенди за началото на връзката си с човека на име Джон Колиър.

– Преминах през много проблеми до този момент. Между другото, останах и без много членове на семейството. А Джон още първия ден ми каза, че родителите му са загинали в катастрофа и че му липсва семейството. Мислех, че това е обрат на съдбата! – обяснява Кенди.

Много години по-късно се оказва, че това е истина, но Джон говорел за родителите, които са го осиновили, а не за биологичните си родители.

Всичко било без проблеми до 2009 г., когато Кенди открила профила на Джон на сайт, специализиран за търсене на партньори за секс. Тогава поискала от него да напусне къщата. Джон я молил да промени решението си и да се успокои. Кенди, от друга страна, потърсила утеха в алкохола и хапчета за успокоение. А след това Джон я срещнал на улицата и я нападнал с нож! Успяла да се спаси и решила да го съди, а поискала и съдебна забрана за доближаване.

– Спях по два часа през нощта, а останалата част от времето се седях и чаках да дойде и да ме убие, казва Кенди за медиите.

Месеците минавали, а след това тя разбрала, че Джон се е обесил в хотел в Орландо. Тя си спомнила, че той междувременно отново се свързал с биологичната си майка и решила да провери и да попита нея, дали тя знае нещо повече за него.

– Аз отидох в дома на майка му и баща му. Появи се баща му и го попитах дали знае нещо за Джон – последва кратка пауза, а след това ме попита дали аз знам за убийството му – разказва Кенди и добавя, че е била в шок, когато чула убийство, тъй като дотогава не е знаела. Тогава научила и че е обвинен, тъй като на приятелката си през 2010 г.

на домашния й адрес изпратил мъртва свиня като заплаха, а нейните снимки публикувал в порно сайт. Поради това е излежал три години затвор. Но това не било всичко. През 2015 г. е бил обвинен в сексуално насилие от три жени, едната от които по това време му е била годеница, а делото не успяло да се разреши и така прекарал само три месеца в затвора.

 

Източник: За жената