Начало КЛЮКАРНИК Всички се питат-Това ли е новата любов на Мария Игнатова-Снимка

Всички се питат-Това ли е новата любов на Мария Игнатова-Снимка

356
Сподели

Официалното изявление на Димитър Рачков, че е разделен с Мария Игнатова, предизвика множество догадки дали наистина световната циркова звезда Енчо Керязов е причината за края на връзката им.

Мълвата за кризата в отношенията им тръгна през февруари, когато Рачков и Зуека не се появиха на 50-годишния юбилей на продуцента Магърдич Халваджиян. Зуека тогава беше на меден месец със съпругата си Ани.

 

Отсъствието на Рачков обаче изненада всички.В звезда на вечерта тогава се превърна Мария Игнатова , която демонстрира изключителна близост с Енчо Керязов. Двамата прекараха вечерта на една маса и демонстративно флиртуваха. Прясната двойка танцува страстен блус, а Мария се държеше като свободна жена. „Галерия“ се свързала с Керязов, който се намира в Дания, където има ангажимент с техен цирк.  Той потвърди, че се познават с Игнатова.  „Излизали сме на партита. С нея беше и Ненчо Балабанов.

Те бяха водещи на събитието, което организирах. Казваше се „Нощ на звездите“. С Мария работихме заедно, имал съм служебни отношения. Познавам се и с Рачков, той водеше шоуто ми предишната година“, казва Енчо. Новината за раздялата на двойката той научи от „Галерия“.  „От вас научавам, че не са заедно, и съжалявам, но съм убеден, че те са взели най-правилното решение. Уважавам изключително много и двамата“.

 

Източник: За жената