Начало КЛЮКАРНИК Звезда от Откраднат живот се изложи жестоко насред центъра с младата си...

Звезда от Откраднат живот се изложи жестоко насред центъра с младата си приятелка (скандални снимки)

554
Сподели

Звездата на докторската тв сага „ Откраднат живот “ Стоян Алексиев бе изловен в брутални сексуални сцени заедно с 44 години по-младата си любовница насред центъра на столицата.

Фотографите на „Ретро“ запечатаха скандалната размяна на прегръдки и откровено порнографски ласки между 66-годишния актьор и неговата 22-годишна изгора пред погледите на десетки минувачи край Народния театър.

 

Столичани останаха потресени от прекалено разкрепостеното поведение на артиста ветеран, смятан за един от стълбовете на Народния театър.

„Срамота! Той може да бъде дядо на момичето, а се държи непристойно на публично място. Известен актьор да се резили така на стари години!”, възмутиха се стари софиянки

От театралните среди разкриват, че Стоян често правел колегите си свидетели на подобни интимни гледки, въпреки че по документи все още не бил официално разведен с втората си съпруга Надя. Повече от година обаче Алексиев делял постелята си с 22-годишната студентка по актьорско майсторство, която го придружавала навсякъде и била неотлъчно до него 24 часа в денонощието, като от артгилдията коментират, че вероятно момичето има користни цели и иска звездата да я уреди с роля в новия сезон на „Откраднат живот“.

 

Преди да се спрат на тротоара на оживен столичен булевард, където да се целуват и натискат, белобрадият Алексиев и партньорката му направиха кратка разходка в центъра на София. В багажника на автомобила на екранния д-р Генадиев бяха разпръснати предимно вещи на девойката, сред които и чантички с покупки от мола, както и торба от заведение за бързо хранене. След като разтовариха багажа, Алексиев и половинката му преминаха по улицата по път към жилището си отново прегърнати, сякаш са разтресени от хормоните ученици, като ръката на палавата девойка почти не се отлепяше от задните части на три пъти по-възрастния от нея артист.

Екранният шеф на болницата „Св. Кирил“ се запознал с новата си муза на открита лекция. Тя го грабнала с неподражаемия си стил и малко след първата им среща връзката им станала факт. Бракът му със съпругата му Надя отдавна не вървял, но тя не реагирала никак добре на изневярата му със скандално младата девойка. Рускинята Надя все още носи фамилията на похотливия си съпруг и работи в голяма фирма за застраховки живот. Тя била властна жена, което потискало чувствителния актьор и той търсел начини да доказва мъжествеността си извън семейното ложе. Алексиев се главозамаял, след като тв славата го споходи на стари години с участието му в сериалите „Дървото на живота” и „Откраднат живот”, и решил, че трябва да го дава като плейбой. Той често водел в гримьорната си млади неориентирани актриси и до късно през нощта ги режисирал.

 

В Народния театър приемат снизходително и с лек присмех похожденията на колегата си, който вече е на половин щат там и на по-малка заплата, тъй като е пенсионер. Като куриоз се разказва случаят, когато Рени Врангова и Албена Колева от местния профсъюз се застъпили пред директора  Стоян Алексиев да не бъде пенсиониран, тъй като имал млада приятелка, която трябвало да издържа.

Д-р Генадиев в реалността е баща на три деца, а освен това е отгледал като свой и сина на съпругата си от първия й брак. Плод на любовта му с Надежда е актьорът Александър Алексиев, който играе ролята на д-р Василев в „Откраднат живот“. От първия си брак Алексиев пък има други двама наследници – Цветан Алексиев, който също припознава за своя професията на баща си, и дъщеря Елица, която е успешна и талантлива цигуларка в чужбина. Освен това от 3 години Стоян е и дядо, защото синът му Александър и съпругата му Яна го дариха с внучка Ая в началото на 2014-а.

 

Явно най-новата мода в артсредите е дядовци да се правят на закъснели плейбои, коментират театрали. 82-годишният Ицхак Финци се ожени за 45 години по-младата Лиза и дори стана баща. После пък бащата на Чочо Попйорданов – 78-годишният Иван Попйорданов, завъртя любов с 36-годишната интелектуалка Диана Андреева.

А дали 66-годишният Стоян Алексиев ще стане баща за 4-ти път, предстои да видим.

66-годишният актьор е влюбен като ученик и се целува с невръстната си любовница дори на улицата. Според негови колеги напоследък той е развил ексхибиционистични наклонности

 

е

 

 

 

 

Палавата студентка, която може да е внучка на Алексиев, не се свени да интимничи с него пред хората

Актьорът със съпругата си Надя

 

Източник: За жената