Начало КЛЮКАРНИК Ивайла Бакалова показа невероятно тяло по бански. Вижте я само (снимки)

Ивайла Бакалова показа невероятно тяло по бански. Вижте я само (снимки)

404

Мис България Ивайла Бакалова все не намира човек, с когото да сподели живота си Красавицата, която чукна 36 години преди две седмици, вече три лета не може да се похвали с гадже.

За това пък бившата манекенка си живее живота и явно не страда прекалено от самотата си. „Нямам човек до себе си, но това въобще не ме притеснява.

Чувствам се страхотно. Посветила съм се на себе си и приятелите си. Никога не съм се чувствала по-смислена”, отсича красавицата.

През последните няколко години Ивайла бе особено потайна по отношение на личния си живот. Ситуацията не се промени много и след като красавицата замина за чужбина. През 2014 г. миската стегна куфарите, отегчена от живота си и избяга от София в посока Дубай. От тогава двете с щерка и Рая почти не се пробират у нас. Изключение правят големи празници, когато събират малко повече почивни дни и посещават няколкото си останали приятели и близки в столицата.

Тази година Ивайла избра да прекара рождения си ден на френската Ривиера, но така и не се прибра до София. Събра се с приятели зад граница и поля изминалото време със скъпи напитки. За всички обаче ясно си личеше, че сред гостите на партито й няма по-специален на сърцето й мъж. Миската признала, че не й е до това и с времето се е огорчила от контактите си със силния пол. Славата й отблъсквала тези, които били по-плахи и податливи на общественото мнение, а нахалниците често я искали, само, за да се изфукат с нея. Навярно за това коронясаната красавица предпочита да общува с чужденци, вместо с български мъже. Сред тях намирала повече изискани господа, които не знаят за тъмните петна в миналото й и се влияят единствено от сегашното й поведение на дама в обществото. Ивайла била категорична, че не се занимава с българи, колкото и влиятелни да са те. Макар в последните 3 години миската да не се е прибирала за дълго в България, нито тя, нито дъщеря й Рая страдат много от живота си на емигрант. Откакто са в Дубай, двете се забавляват много по-свободно, отколкото у нас. Не се безпокоят, че някой непрекъснато ги следва по петите с нескрито любопитство и не дават отчет пред бащата на госпожицата – Румен Гайтански. Единственото изискване на бизнесмена, за да продължава да помага с пари за луксозния живот на двете, е момичето да не изоставя ученето и да не се подлъгва по лъскавия живот на милионерска наследница. Междувременно двете с популярната й майка се радват на добър стандарт на живот и поради новата работа, с която Ивайла Бакалова си изкарва прехраната. През последните години драматично смени своя фокус в професионално отношение и вече не ще и да се сети за годините, в които участваше в ревюта срещу направо мизерни хонорари. Сега миската е далеч по-удовлетворена от работата си, която е да продава имоти на желаещи да инвестират в Дубай чужденци. С перфектното й владеене на два чужди езика и привлекателната й външност много лесно омайвала потенциални клиенти, а печалбата й идвала от вече реализираните сделки, предават от Таблоид./За жената