Начало ВЕСТИ Цялото семейство изчезнало: Оставили паспортите и телефоните, а полицията открила шокиращи подробности

Цялото семейство изчезнало: Оставили паспортите и телефоните, а полицията открила шокиращи подробности

448
Сподели

Семейството Тромп отново работи в семейната плантация близо до Мелбърн – една година след оцелели пътуване, изпълнено с параноя, за която все още не се знае причината.

Тяхното странно пътуване започнало на 29 август 2016 г., когато родителите убедили своите три деца, че трябва незабавно да напуснат дома.

Цялото семейство се качили в колата и тръгнали на север.    Избягали от фермата, оставили паспорти, кредитни карти и мобилни телефони. Следователно, искали да пътуват без да оставят никакви следи.    По-късно се разбрало, че съпрузите имат психични проблеми и че поне един от тях вярвал, че някой иска да ги обере и убие. Единственият телефон, който взели със себе си, бил синът Майкъл, но след 30 км го накарали да го хвърли. Убедени били, че някой може да ги следи с помощта на сигнала на телефона.

Майкъл (25) по-късно заявява в медиите, че е тръгнал с тях само за да бъде сигурен, че всичко ще бъде наред с родителите му.   Първият ден смейството изминало около 800 км. На следващия ден, 30 август Майкъл избягал от тях, а двете му сестри останали с родителите. Семейството продължило да „бяга“ към известна туристическа дестинация. Това било края на пътуването и за Риана и Ели, които също решили да напуснат родителите си.

След като напуснали откраднатата кола, веднага отишли в полицията, където съобщили за изчезването на техните родители.   Но това не е края, след това и сестритесе разделили. Ели заминала у дома с автомобила, който е откраднала, докато Риана не прекарала толкова лесно. Тя нахлула в камион След един час път, водачът я намерил, а когато се доближил, изпаднал в шок. Ели не знаела, коя е, нито къде се намира, и е напълно загубена. Веднага била пренесена в болница.   Съпрузите тръгнали към Мелбърн, към плантацията и децата си, но няколко дни след това се разделили. Жената тръгнала на север и била намерена на 350 км от мястото, където се разделили.

Никой не знае как е преминала по този път, но хората, които я намерили заявили, че е твърде разстроена. Шест дни по-късно бил намерен и съпруга на път в близост до летището.   Интересът на обществеността за това събитие все още е голям, но никой досега не е обяснил какво точно се е случило с това семейство. Полицията не е открила следи от наркотици, нито семейството е имало дългове и не са били членове на секта …

 

 

Източник: За жената