Начало КЛЮКАРНИК Ето какво става и с Димитър Рачков след раздялата с Мария

Ето какво става и с Димитър Рачков след раздялата с Мария

471
Сподели

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков го закъса доста сериозно след раздялата с Мария Игнатова.

 

Крахът на дългогодишната му връзка с колежката му, е на път да го съсипе. В телевизионната гилдия не крият, че са много притеснени за състоянието на комика.

 

Обикновено Димитър Рачков е от малкото хора, които винаги са усмихнати. След краха на връзката му обаче, гемиите му, са потънали. Според хора от близкото обкръжение на актьора, няма никакви шансове в скоро време да се измъкне от тежката депресия, в която е изпаднал

Комикът е измъчван от сериозни здравословни проблеми

Най-лошото е, че тя му е докарала и сериозни здравословни проблеми.

Макар да го крият от хората, Димитър Рачков и Мария са разделени от няколко месеца. Те обаче смятат, че случващото се помежду им, не бива да става обществено достояние и избягват да коментират темата.

Запознати издават, че Мария Игнатова си е тръгнала от апартамента в Панчарево още в началото на пролетта. Към днешна дата тя живее в къща в Драгалевци. Имотът е собственост на майка й, която от две десетилетия развива бизнес с дрехи.

Димитър Рачков приемал по-спокойно случващото се, докато водели „Като две капки вода“ заедно със Зуека. Той бил вглъбен в репетициите и ежедневно бил заобиколен от колегите си. Заради динамичната работа, почти не се усещало, че е покрусен от раздялата му с Мария.

След края на имитаторското риалити обаче, комикът се сринал за броени дни. Бургазлията усетил най-сериозно липсата на Мария Игнатова със старта на отпускарския сезон. Той се затворил в дома си и не излизал от там в продължение на повече от седмица.

От кухнята на Нова тв издават, че графиците им с Мария Игнатова вече се правят така, че да не се засичат. За разлика от него, Мария сякаш изобщо не страда заради случилото се. Рачков осъзнава това и от този факт му става още по-тежко, пише retro.bg./За жената