Начало ЗА ДОМА Мъжът ми го измисли: снощи сложи мокра кърпа на прозореца. Първо го...

Мъжът ми го измисли: снощи сложи мокра кърпа на прозореца. Първо го изгледах странно, но на сутринта го разцелувах! Гениално!

329
Сподели

Когато термометърът скочи над отметката от 30 градуса, мнозина започват да съжаляват, че не са си купили добър климатик.

Особено засегнати са жителите на апартаменти, чиито прозорци гледат към слънчевата страна.

 

как да избягаме от жегата у дома

Днес имаме за всички вас добра новина:  за да избегнете жегата , не е задължително да купувате скъпо оборудване! Приложете на практика някоя от тези идеи и няма да чувствате дискомфорт в горещите дни.

как да се избегне жегата у дома

Какво да се справим с жегата В горещите, задушни нощи може да се мятате в леглото с часове, без да може да заспите. За да се отпуснете напълно, ние ви съветваме да сложите възглавницата преди лягане за 10-15 минути в хладилника .възглавници В задушна нощ може да ви спаси обикновена кърпа. Просто я накиснете в студена вода и я поставете на перваза на прозореца при отворен прозорец. Това е всичко – облекчението ще почувствате веднага!мокра кърпа на прозореца Ледът ще помогне да охладите въздуха в задушно помещение. Поставете малка купа с лед или замръзнала вода пред вентилатора и го включете.лед пред вентилатора Студена баня за краката – истинско спасение в горещ ден. Също така, тази процедура ще ви помогне по-бързо да заспите.студена баня за краката Полезно е да извадите от контактите в спалнята всички електроуреди . Особено, когато те излъчват топлина.контакт Мокри чорапи – най-доброто решение за гореща нощ. Сложете чифт чисти мокри чорапи във фризера за няколко часа и ги обуйте преди лягане. чорапи във фризера

А вие как се спасявате от жегита в това горещо лято? Споделете с нас своите трикове и хитринки!

 

Източник: За жената