Начало ЗДРАВЕ Четири симптома, които показват, че тялото е пълно с токсини

Четири симптома, които показват, че тялото е пълно с токсини

399

Поради неправилното хранене и недостатъчната физическа активност, токсини остават блокирани в тялото и забавяват неговите естествени функции.

 

Ето няколко признака, че Ви се случва точно това.

 

Физиологични нужди

Честото посещаване на тоалетната е прост показател, че тялото е пълно с токсини. Все пак, това е един от най-добрите начини, по който токсините излизат от тялото, в противен случай те ще се върнат в кръвния поток и ще причинят проблеми.

Затова, пийте колкото се може повече течности и пробиотици, с цел подобряване на храносмилателната система и пикочните функции.

Неприятен дъх

Причина за неприятния дъх могат да бъдат бактериите в устата или невъзможността на стомаха и черния дроб да обработят всички токсини. За да решите този проблем, всеки ден почиствайте Вашия език от натрупаните слоеве.

Дразнят Ви определени миризми

Ако Ви притеснява някой парфюм, дим или други аромати, вероятно имате проблем с черния дроб, който не е в състояние да се освободи от токсините и поради това сетивата са чувствителни и всеки аромат може да Ви причини главоболие.

Наднормено тегло

Проблеми с хормоните, лошото хранене и твърде много токсини в кръвта водят до натрупване на мастни натрупвания и наднормено тегло. Внезапното затлъстяване показва, че е време да изчистите организма.

 

Източник: За жената