Начало КЛЮКАРНИК Елен Колева по- щастлива никога не е била. Вижте новият мъж, който...

Елен Колева по- щастлива никога не е била. Вижте новият мъж, който предизвиква усмивката й всеки ден

482

Елен Колева никога не е била по-щастлива. Драматичната актриса се носи на крилете на любовта с приятеля си Марсел Коен, с когото за първи път се чувства обичана като истинска дама

 

Хубавицата наскоро призна, че е срещнала новия мъж в живота си след участието си в хитовото риалити „ Фермата “.

 

Миналата година тя беше в предаването заедно с голямото си разочарование в любовен план – писателя Калин Терзийски.

Елен беше лудо влюбена в него, но заради безобразното си пиянство той се държеше с нея ту като принцеса, ту публично я зарязваше. В опит да му даде последен шанс за изкупление, актрисата влезе с него във „Фермата“, но уви, неговите изстъпления продължиха и там.

Елен се надяваше, че позитивно предаване за силата на духа може да помогне на писателя да се осъзнае. „Ако не бях стигнала до края на възможностите си във връзката си с Калин, сиурно нямаше да срещна Марсел. След „Фермата“ обаче всичко се промени за добро“, признава Елен. Сега актрисата цъфти от щастие и отдавна е оставила Терзийски зад гърба си. Приятелят й Марсел, за разлика от Калин, не близва алкохол и е е силно религиозен. От дете живее в София, но е поклонник на всичко, свързано с корените си. Някои приятели на Елен пък забелязаха, че макар и враг на чашката, визуално Марсел доста прилича на младия Калин Терзийски. Преди да се пропие, писателят практикуваше медицина, спортуваше и изглеждаше досущ като настоящата любов на актрисата.

 

Източник: За жената