Начало КЛЮКАРНИК Коцето скри шапката на хайлайфа-Яхна тузарски Макларън-Снимка

Коцето скри шапката на хайлайфа-Яхна тузарски Макларън-Снимка

400
Сподели

Фолкпевецът Константин се похвали с новата си кола марка „Макларън“, която е единствена по рода си у нас и е на цена близо 500 000 лева. Коцето засне возилото в най-новия си клип.

 

Самият той се похвали със снимка във фейсбук страницата си и написа „Много скоро“.

 

Открай време Коцето е любител на високите скорости и за никого не е изненада, че се изръсил толкова много пари, пише „Телеграф“.

Новият „Макларън“ на Коцето е кабриолет, модел 570S „Спайдър“. Той се задвижва от 3,8 литров двигател, който достига мощност от 570 конски сили. Благодарение на тях се изстрелва до 100 км/ч за едва 3,2 секунди, а максималната й скорост е 328 км/ч. Някои от почитателите на певеца се издразниха, че той не спира да парадира с финансовите си възможности и го попитаха дали е възможно да изкарва толкова пари само от участия.

В светските среди се мълви, че редица негови колежки били впечатлени от избора му и искали не просто да ги повози, а да им даде колата да се снимат в техни клипове. Първа на опашката се наредила фолк певицата Емануела. Тя му казала, че е влюбена в колата и иска да я снима в новия си клип. Коцето се съгласил, дори се самопоканил да се снима във видеото. Не е ясно колко пари ще му плати Емануела, но по-всяка вероятност ще е безплатно, особено ако и Коцето се снима в клипа./За жената