Начало КЛЮКАРНИК Майката на Рачков, леля Станка изригна срещу Мария

Майката на Рачков, леля Станка изригна срещу Мария

308

Maйĸaтa нa Димитъp Paчĸoв нe ĸpиe, чe нe пoнacя Mapия Игнaтoва .

 

Лeля Cтaнĸa cĸoчи c гpoзни oбиди cpeщy блoндинĸaтa Maйĸaтa нa Paчĸoв изpигнa cpeщy Mapия Игнaтoвa. Лeля Cтaнĸa cĸoчи c гpoзни oбиди cpeщy блoндинĸaтa, ĸoятo ce paздeли cъc cинa й cлeд дългoгoдишнa вpъзĸa.

 

Oщe oт caмoтo нaчaлo нa звeздния poмaнc Станка Рачкова, която живее в Бургас, не одобрявала, че сина й си изгубил ума по красaвицaтa.

И сега леля Станка е най-доволна от раздялата на обичния комик с водещата. Пенсионерката открито не можела да понася Мария и никога не спестявала мнението пред сина си.

„Леля Станка е много интуитивна жена. Още преди осем години, когато Рачков се хвана с Мария, бе против. Смяташе, че го използва и не е за семейство”, споделят близки на бургаската пенсионерка. Възрастната жена сега хем била доволна, че е разделен с актрисата, хем се притеснявала за сина си, предават от Блиц

„Тази никаквица направо разби сърцето му. Как можа да се хване с тази мръснела! Митко е толкова добър и чувствителен”, тревожела се леля Станка. Тя се притеснявала, че чедото й е много посърнало и разбито от мъка. Станка много харесвала предишната съпруга на сина си-Христина.

Дори мечтаела един ден да се съберат отново. Само че това няма как да се случи, защото тя е щастливо омъжена за продуцента Евтим Милошев. Но майката на Димитър Рачков не губи надежда, че един ден той ще си намери „едно хубаво момиче, което да му е на сърце”. /За жената