Начало КЛЮКАРНИК Майката на Рачков, леля Станка изригна срещу Мария

Майката на Рачков, леля Станка изригна срещу Мария

306
Сподели

Maйĸaтa нa Димитъp Paчĸoв нe ĸpиe, чe нe пoнacя Mapия Игнaтoва .

 

Лeля Cтaнĸa cĸoчи c гpoзни oбиди cpeщy блoндинĸaтa Maйĸaтa нa Paчĸoв изpигнa cpeщy Mapия Игнaтoвa. Лeля Cтaнĸa cĸoчи c гpoзни oбиди cpeщy блoндинĸaтa, ĸoятo ce paздeли cъc cинa й cлeд дългoгoдишнa вpъзĸa.

 

Oщe oт caмoтo нaчaлo нa звeздния poмaнc Станка Рачкова, която живее в Бургас, не одобрявала, че сина й си изгубил ума по красaвицaтa.

И сега леля Станка е най-доволна от раздялата на обичния комик с водещата. Пенсионерката открито не можела да понася Мария и никога не спестявала мнението пред сина си.

„Леля Станка е много интуитивна жена. Още преди осем години, когато Рачков се хвана с Мария, бе против. Смяташе, че го използва и не е за семейство”, споделят близки на бургаската пенсионерка. Възрастната жена сега хем била доволна, че е разделен с актрисата, хем се притеснявала за сина си, предават от Блиц

„Тази никаквица направо разби сърцето му. Как можа да се хване с тази мръснела! Митко е толкова добър и чувствителен”, тревожела се леля Станка. Тя се притеснявала, че чедото й е много посърнало и разбито от мъка. Станка много харесвала предишната съпруга на сина си-Христина.

Дори мечтаела един ден да се съберат отново. Само че това няма как да се случи, защото тя е щастливо омъжена за продуцента Евтим Милошев. Но майката на Димитър Рачков не губи надежда, че един ден той ще си намери „едно хубаво момиче, което да му е на сърце”. /За жената