Начало ЗДРАВЕ Мислех да я подстрижа късо, толкова капеше. Тогава го чух от приятелка...

Мислех да я подстрижа късо, толкова капеше. Тогава го чух от приятелка – добавяш ги към шампоана и сбогом, косопад!

257

Загубата на коса  е също толкова болезнена тема за мъжете, колкото и за жените.

Чупливата, слаба коса не допринася за красотата, а изтъняването й напомня приближаването на старостта …

 

Има много специални маски и шампоани против косопад , но аз не знам по-добър начин от естествения! За укрепване на космените фоликули помагат напълно достъпни компоненти. Чрез добавянето им към шампоана ще се по грижите за красотата и гъстотата на косата си и ще решите вечните проблеми.

етерични масла за растежа на косата

Етерични масла за растеж на косата ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ: 10 капки етерично масло от розмарин 10 капки етерично масло от лимон обикновен шампоан

За да приготвите това ефективно средство, просто изсипете етеричните масла в обичайната бутилка шампоан. Толкова е просто …

Розмариновото масло за коса  се използва от дълго време за  стимулиране на кръвообращението на кожата и подхранването на космените фоликули , т.е.

то укрепва и засилва растежа на косата .

Можете също така да добавите в шампоана капсули витамин Е . Пукнете обвивката на капсулата и изсипете съдържанието право в шампоана. Сега всяко измиване се превръща в медицинска процедура!

След 2 месеца косата ви ще стане по-гъста! Тайната е проста, а резултатът е – немислимо красива коса. Не забравяйте да го споделите полезната рецепта за красота с приятелите си!

 

Източник: За жената