Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп от 14 до 20 август-РИБИ Благодатни възможности, ВОДОЛЕЙ Успех и...

Седмичен хороскоп от 14 до 20 август-РИБИ Благодатни възможности, ВОДОЛЕЙ Успех и крепки позиции

580
Сподели

Овните разполагат с добри възможности за реализация, а около Телците обстоятелствата  са усложнени. За Близнаците  седмицата е благоприятна, а шофиращите да засилят вниманието си.

За Раците  и Лъвовете седмицата ще е неприятна. За Девите седемдневието е благоприятно, а Везните ще се радват на ползотворен етап. За Скорпионите настоящата седмица носи успех и промени.

Стрелците следва да се мобилизират, а за Козирозите етапът е ползотворен. Водолеите действат успешно и позициите им са крепки, а благодатните възможности на Рибите са добре видими.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Хубави възможности за реализация

Предстоящото седемдневие предоставя на Овните добри възможности за делова реализация в професионалните среди, но предупреждава всички от зодията да са много внимателни, защото са застрашени от нещастни случаи. Възникват и неудобства, издигащи прегради във финансово  отношение. Петък и уикендът са успешни, а понеделник е неприятен. Следващите три дни са сполучливи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Усложнени обстоятелства

Звездната картина за предстоящата седмица дава ясни сигнали, че ситуацията за вас ще е усложнена. В личен план е възможно да последват нещастни случаи и контузии, а в делово отношение се очертава острата отрицателна реакция на четирима човека от обкръжението ви срещу вас. Петък и почивните дни носят проблеми. Такива ще имате и през делниците, но също и постижения.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Шофиращите да внимават

Настъпващият седмичен етап е благоприятен за реализиране на проекти от делово естество и обещава постигането на най-доброто при действащите условия. През периода не е изключено да възникнат проблеми с най-близкото ви обкръжение. Засилете вниманието си при шофиране! Налице е опасност от катастрофи! Петък е нервен, но е положителен, а уикендът ще е успешен. В понеделник ще реализирате цел. През следващите дни ще сте плодотворни и успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Много неприятна седмица

Новата седмица ще натрупа доста нервно напрежение у Раците, което е предизвикано от мощно действащи финансови проблеми. Най-неприятното ще е, че ще долавяте вярно и точно изкуствено създадените ситуации, но в повечето случаи няма да успеете да направите необходимото за да ги преодолеете. Петък ще е слаб. Събота е мъчителна, неделя е нервна, а понеделник ще е доста труден. Вторник ще е неприятен. Само сряда ще е успешна, а четвъртък отново е тежък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Силно напрежение

Доста напрегната седмица, характерна с много неприятности и проблеми, причинени от хора от  деловото и личното обкръжение. Въпросните ситуации ще са силно дразнещи. Ще ви се наложи да мобилизирате целия си ресурс от търпение и толерантност за да избегнете кавгите. Петък и почивните дни ще са доста нервни и силно напрегнати. Понеделник и вторник ви носят успех. В сряда ще отстранявате проблеми, а четвъртък отново ще бъде нервен и неудобен.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Благоприятно развитие

Седмичният етап ще е благоприятен за Девите, но мнозина от родените в зодията ще останат изумени от неочаквано враждебните действия на хора от обкръжението си, от които съвсем не са очаквали подобно отношение. Периодът обаче е положителен и ще ви радва с очакваните постижения. Петък и уикендът са слаби дни. Понеделник ще е делово и финансово успешен. Във вторник продължавате с делова и финансова сполука. В сряда преодолявате проблеми, а четвъртък е напрегнат.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Ползотворен етап

За представителите на Везни предстоящата седмица ще е твърде благоприятна в делови и професионален план. Започва интересен седемдневен етап, който със сигурност ще бъде и ползотворен, ако преценявате точно реалностите и се предпазвате от лъжи и заблуди , с каквито и вие самите не си служите. Петък и неделя ще са напрегнати, а събота ви носи успех. Понеделник ще е силно успешен. Следващите два дни са благоприятни, а четвъртък е неприятен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Етап на успех и промени

Няма никакви съмнения, че преобладаващата част от Скорпионите се изправят пред прага на плодоносен етап, който гарантира бързо и ефективно справяне с интересуващите ги делови проблеми. Тази характеристика изключва бизнесмените, които имат неуредени финансови или административни въпроси. Добър петък, успешни събота и неделя.  Плодоносни за всички представители на зодията са понеделник и вторник. Успешни са и следващите два дни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Мобилизирайте се!

Необходимостта от организирана делова изява е крещяща в момента, а поканата е отправена към онези представители на Стрелец, които по една или друга причина се разсейват и се съсредоточават върху всичко друго, но не и върху деловите си отговорности. Не се ли мобилизирате за делата си, ще последват проблеми. Дните от петък до вторник включително са превъзходни за деловата ви реализация. Сряда ще ви сблъска с проблеми, а четвъртък носи промени.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ползотворен етап

Условията, които предоставя предстоящия етап не са от най-благоприятните, но не може да се квалифицират и като непреодолимо трудни. Ясно е, че в делови план ще се сблъскате с лъжи, които ще бъдат последвани от остри кавги, но те няма да повлияят негативно на печалбите ви през седмичния етап. Петък ще е ползотворен, а уикендът ще е нервен и напрегнат. Като цялостна изразност делниците през седмицата ще ви радват с успешна и качествена делова реализация.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Успех и крепки позиции

Много добър етап, определящ силните позиции, които ще заемете чрез подкрепата на близък човек. Сега е много добро време за наемане на работа, като ще е хубаво безработните да се възползват от шанса. Никой от зодията не  бива да пропуска настоящия благодатен момент за да стабилизира позициите си. В петък и през уикенда не влизайте в спорове, които е възможно да прераснат в кавги. Понеделник и вторник са благоприятни, а сряда ще ви затрудни. Четвъртък носи промени.

Седмичен хороскоп РИБИ

Благодатни възможности

Хубав и благоприятен етап, чието единствено предупреждение към всички представители на Риби е – неприбързвайте! Премислените до подробности действия по целите и практически изпълнените ви гарантират пълен успех. Не залагайте на съветите на хора, които познавате от обществените среди. Петък и събота са напрегнати, а неделя е сполучлива. Доста напрегнат е и понеделник. Вторник ви носи успех, а в сряда се активизирайте. Четвъртък вещае начало на промени.

 

Източник: За жената