Начало КЛЮКАРНИК Феновете на Гала притеснени! Възможно е предаването да не се върне на...

Феновете на Гала притеснени! Възможно е предаването да не се върне на екран тази есен. Ето защо?

298

Възможността предаването на Гала да отпадне от програмата схема става все по-голяма.

 

С приближаването на началото на новия телевизионен сезон растат и притесненията на Гала дали няма да остане безработна. Тя е на екран вече 16 години.

 

Но всяка легенда има своя край, а този на блондинката и сутрешното шоу май няма да е никак приятен

 

Спадналият почти до кота нула рейтинг на „На кафе“ е постоянна тенденция от години. Въпреки това, продуцентите на Нова продължаваха да запълват часовете до обед с бръщолевенията на Гала и нейната свита. Най-вероятната причина е масовото продуктово позициониране, което се извършва в рамките на предаването.

Въпреки че то е упомената, често прекрачва законово установените граници и се превръща в чиста реклама. А СЕМ не спи и се самосезира! Така на водещата е наложена глоба за промотирането на семинара на астролога Гал Сасон. Според регулатора, Нова телевизия си цели осигуряване на реклама, съответно и приходи от нея, чрез въпросите и информацията, която Гала дава на зрителите.

Заради това, медията е глобена с 3 хиляди лева. Те със сигурност са нищо пред парите, които са прибрали за промотиране на всевъзможни щуротии. Една от тях е и чаят от листа от кока. Нетрадиционната за представяне в национален ефир напитка си минава за чист наркотик. А това прави презентирането й престъпление, пише hotnews.bg.

Заради рекламата на наркотика, Гала и репортерката й Ася са „създали опасност от увреждане на физическото, психическото, нравственото и/или социалното развитие на децата, каквито е възможно да е имало сред зрителите в по-горепосочения часови пояс“, заключват от СЕМ. И ето още един 15 бона глоба. Именно заради непрестанните пререкания с регулатора, шефовете на Нова обмислят да се сбогуват с една своя легенда, за да им е мирна главата!

 

Източник: За жената