Начало ЗДРАВЕ Имал какво да чуе: Преди да заспи на операционната маса включил мобилния...

Имал какво да чуе: Преди да заспи на операционната маса включил мобилния и записал какво се случва

237

Съвсем случайно включил мобилния си телефон да снима, а след това потънал в дълбок сън.

 

Следвал преглед на червата в един от местните кабинети, а когато се събудил имал какво да чуе.

Когато пристигнал в офиса, където го чакала колоноскопия(обстоен преглед с малка камера във вътрешната част на червото), този човек от Вирджиния не и помислял, че всичко това ще се случи, когато започне да действа анестезията.

Неговият мобилен телефон записал всичко, което се е случило, докато бил под въздействието на упойка, пише Washington post. Когато се върнал у дома, след прегледа, започнал да преслушува записа и скоро разбрал какви ужаси са се случвали, докато бил под упойка.

„След само пет минути разговор с теб преди операцията, ми идваше да те ударя в лицето“, казала му докторката само няколко минути след като анестезията започнала да действа.   Докторката го предупредила асистента си да внимава с обрива, който е имал човека, за да не се заразят. „Можете да получиш сифилис на ръката“, казала докторката на асистента си и уточнява, че човекът може да страда от Ебола или туберкулоза на пениса.

Всички се смеели. Един асистент  нарекъл пациента „изостаналост“, а след това последвали спекулации за неговата сексуална ориентация. Опитвали седа разберат, дали може човекът да е гей, а докторката казала, че познава хомосексуалисти, които „имат повече какво да извадят от гащите“ от този пациент.

Лекарите се подигравали на пациента, поради неговата доверчивост и голяматавяра в съветите, които дават лекарите в интернет. След като човекът решил да публикува записите, докторката била уволнена и вече не работи в тази практика. Този човек по съдебен път поискал обезщетение за отношението към него. Спечелил спора, както и 500 000 долара обезщетение. „Това е прецедент. Никога не съм се срещал с подобен случай „, каза адвокатът, представлявал пациента.

 

Източник: За жената