Начало ЗДРАВЕ СВАЛЕТЕ КРЪВНОТО С ТЕЗИ СУПЕР МЕТОДИ БЕЗ НИКАКВИ ЛЕКАРСТВА! МНОГО Е ЛЕСНО,...

СВАЛЕТЕ КРЪВНОТО С ТЕЗИ СУПЕР МЕТОДИ БЕЗ НИКАКВИ ЛЕКАРСТВА! МНОГО Е ЛЕСНО, ПРОСТО ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА

369
Сподели

Ако стойностите показват, че кръвното налягане се покачва, опитайте тези методи.

 

ОТслабването повдига духа и може да помогне сами да си коригирате кръвното налягане, вместо да прибягвате до лекарства. Ако свалите 4 кг, кръвното ще падне с 4,5 пункта!

 

Свалете кръвното с английска сол. Добавете 2 чаши английска сол (магнезиев сулфат) към ваната и кръвоносните ви съдове ще се отпуснат, тъй като ще поемете минерала през кожата.

Тренирайте за сила с вдигане на тежести, машини или ластици, които свалят кръвното. Два пъти седмично правиете 3 серии с по 10 повторения.

Ако стискате уреди за стискане с ръка, или малка топка 4 пъти по 2 минути, с минута почивка между тях, 3 пъти седмично, ще свалите с 13 пункта горната граница и с 8 пункта долната.

Правете йога упражнения три пъти седмично. Те свалят горната граница от 133 на 130, показва проучване в Пенсилвания. Тъй като това не е достатъчно, комбинирайте йога с други методи.

Наблегнете на калий Този минерал отпуска кръвоносните съдове, намалява кръвното и противодейства на свиващото действие на натрия. Идеалното количество е 4700 мг/ден, но и само 750 до 1000 мг над обичайния ви прием може да свали кръвното с 2-3 пункта. Това са 2 банана или 1 картоф, или 1 чаша варен спанак.

Яжте кисело мляко Изследване е показало, че онези, които поемат над 2% от своите калории под формата на кисело мляко (т.е. повече от 1 кофичка на всеки 3 дни), имат 31% по-малко вероятност да развият високо кръвно от тези, които ядат по-малко или не близват. Други млечни продукти също може да помогнат.

Проучване показва, че ако всеки ден пием сок от цвекло , горната граница се понижава с 10 точки. Не ви харесва сокът от цвекло? Опитайте с листни зеленчуци и други кореноплодни.

Може да си почивате, като гледате любимия си сериал, но кръвното се покачва с броя на часовете, прекарани пред телевизора. Опитайте вместо това медитация. Тя понижава кръвното повече от техниките за мускулна релаксация./ejednevnik.info