Начало ВЕСТИ Тя осиновила това малко момче, а 20 години по-късно, получила и страшни...

Тя осиновила това малко момче, а 20 години по-късно, получила и страшни новини!

324
Сподели

Още от първия момент, когато го видяла, тя просто знаела, че иска да го осинови. А 20 години по-късно, животът на Ингеборг напълно се е променил.

 

Всяко дете заслужава родителската любов, независимо от всичко. Въпреки това, за съжаление, често родители изоставят децата си.

За щастие, има и много невероятни хора, точно като Ингеборг Макинтош, която на едно малко бебе му осигурила много по-добър живот. Още от първия момент, когато го видяла, тя просто знаела, че иска да го осинови. А 20 години по-късно, Ингеборг получила страшна новини.

Била й поставена диагноза тежко заболяване на бъбреците и за да оцелее, й бил необходим нов бъбрек. Когато чул новината, Джордан знаел, че трябва да предприеме нещо, за да й помогне. Но той не казал намерението си на жената, която го осиновила, т.е., че са тества за донор за новия й бъбрек. Без много мислене, той решил да подари своя бъбрек на жената, която му помогнала да има нормален живот и да усети какво означава да има безгрижно детство …

Джордан направил най-голямата жертва, точно за майка си, а след операцията всичко се развило добре … Е, ако Ингеборг направила всичко за Джордан, в крайна сметка обаче и той направил същото за нея …

 

Източник: За жената