Начало КЛЮКАРНИК Ето какво се случва с Анджелина Джоли, след сдобряването с Брад Пит-Актрисата...

Ето какво се случва с Анджелина Джоли, след сдобряването с Брад Пит-Актрисата направо сияе!

507
Сподели

Анджелина Джоли сияе заради Брад, върна си отново усмивката

 

Край на посърналите физиономии, случайните флиртове и показните срещи с други мъже. Анджелина Джоли обърна гръб на всякакви случайни афери и отново е с Брад Пит.

 

Двамата бяха пред развод и имаха доста тежка раздяла. Почти година след това обаче, те ненадейно обявиха, че се събират.

Една от причините е желанието на Брад да проговори за проблемите с алкохола и да се лекува. Актрисата отказа да коментира проблемите на съпруга си, докато той сам не призна.

„Много е трудно да зарежеш някого, с когото си бил повече от 10 години. Понякога се затварям в банята, пускам душа и плача, за да не ме чуят децата“, сподели в едно интервю тя, съвсем скоро.

Анджелина тогава намекна, че причината за разрива им е проблем между нея и Брад. Всички мислеха, че пословичната ревност на актрисата е сложила край на брака им. Особено след като се зашумя за афера между Брад и Марион Котияр. Която след това роди и момиченце.

Още една звезда се зае да теши актьора след раздялата — Сиена Милър. Блондинката обаче не успя да измести Анджи от сърцето на съпруга й. 10 месеца след края на брака им, Брад призна, че има проблеми с алкохола и затова Анджелина го е напуснала.

Разкритията на актьора отприщиха вълна от съпричастност, а съпругата му размисли и даде стоп на развода. Двамата все още не са се събрали да живеят заедно, но си личи, че се обичат и дават нов шанс на връзката си. За първи път от месеци Анджелина Джоли наистина сияе и не го крие. Папараци изловиха актрисата в компанията на дъщеря си Вивиан.

Двете посетиха магазин за животни, а след това и местен супермаркет в Лос Анджелис. Очевидно беше, че отлично се забавляват. И са щастливи, че Брад е отново в живота им.

 

Източник: За жената