Начало ВЕСТИ Помните ли тризнаците, двама от които сиамски близнаци-14 години по-късно ето какъв...

Помните ли тризнаците, двама от които сиамски близнаци-14 години по-късно ето какъв живот водят!

1031
Сподели

Когато тризнаците се родиха, две от тях бяха слети един с друг, което прави случаят им още по-рядък.

 

 

Трите сестри Macy, Макензи и Мадлин са родени в Калифорния, като първите две от тях са сиамски близнаци, което представлява приблизително на 1 на всеки 200 000 раждания.

За съжаление, родителите на момичетата ги изоставили, защото осъзнали, че те не могат да се грижат за тези деца, особено, тъй като имали проблеми с наркотиците.

Но Джеф и Дарла Гарисън взели момичетата до семейството си. Те вече имали три родни синове, но те считат себе си за достатъчно силни и да приемат с отворени обятия и дори три малки момичета.

Така че момичета живели – в голямо семейство във ферма в Айова.

Когато малките момиченца са на девет месеца, през септември 2003 г., Харисън решава, че те трябва да живеят нормален живот.

Сиамските близнаци са разделени, а 24 часа по-късно те бяха различни хора. Хирурзите провели успешна операция за разделяне на сиамски близнаци. В резултат на това всяко от двете момичета напуснали на един крак, но те могат благодарение на модерни протези да ходят самостоятелно.

Две години след операцията, те официално стават Гарисън. Смелите момичета, които са толкова млади, преминали през подобно изпитание. Страхотно е да ги видите щастливи в любящо семейство, което е положило всички усилия да ги раздели, но да ги задържи заедно завинаги, като им дава името си.

„Когато се образоват децата, които имат някакво заболяване – казва Линда Koртис, съосновател на приемната агенция, която следи случая с момичетата в семейството – можете да ги третирате като деца, които никога не порастват. Вие ще се грижите за живота им, и те приемат модел на поведение. Но това не е за семейството, всичко тук е много по-различно. В семейството на Гарисън, всяко дете се разглежда като отделна единица от обществото.“

Сега момичетата са на 14 години. Подобно на другите млади хора, те са пълни с живот, енергия и хъс.

 

Източник: За жената