Начало КЛЮКАРНИК Симеон не може да преодолее раздялата със Симона Загорова: Ето как се...

Симеон не може да преодолее раздялата със Симона Загорова: Ето как се съсипва!

479

Симеон Данев наистина страшно силно е обичал Симона Загорова!

 

Откакто щерката на Глория – Симона Загорова заряза дългогодишния си приятел Симеон Данев, последният не е на себе си. Припомняме, че двамата сложиха край на отношенията си преди около месец.

 

Оттогава насетне момчето не спирало да се съсипва, тревожат се за него близките и приятелите му.
За да се опита да забрави Симона Загорова, най-напред Симеон тръгна по мадами. Близо седмица той вършеел наред по клубовете и забърсвал де що мацка му падне.

После обаче се отвратил от всичко и преминал на другата фаза – пълна апатия към живота и света. Данев сякаш не се интересувал от нищо и дори все по-рядко излизал от вкъщи, разкриха близки до него източници.

Докато Симона Загорова купонясва с приятелки и обикаля по морето, влюбеният младеж ронел сълзи между четирите стени на дома си. А дъщерята на Глория дори не му вдигала всеки път телефона, когато реши да я потърси.

„Да, обажда й се. Искаше просто да си останат приятели ако не могат да бъдат повече гаджета. Истината обаче е, че Симеон отчаяно се надява да си я върне. Съгласен е на всичко – дори да й се прави на другарче. Само и само да е до нея и да може да я вижда“, коментират източниците.

Не е ясно дали Симона Загорова вече си е намерила друг мъж. Поне профилът и снимките й в мрежата не сочат към това. Ясно е обаче, че едва ли ще се върне отново при Данев. След участието си в „Гласът на България“ и зачестилите покани за участия в нощни клубове, Симона започнала да се взима твърде на сериозно.

 

Източник: За жената