Начало КЛЮКАРНИК Жената на актьора Евгени Будинов е истинско копие на Пенелопе Крус! Всички...

Жената на актьора Евгени Будинов е истинско копие на Пенелопе Крус! Всички са шашнати колко много си приличат двете (снимка)

597
Сподели

Запаленият охлювъд Кирчо, както е познат от сериала „Етажна собственост“, е доста щастлив с красивата си половинка. Той обаче не я нарича Пенелопе, а Мариела, тъй като това е истинското й име.

 

Приликата на българската хубавица с горещата испанка е умопомрачителна.

 

Еднакви черти на лицето, идентична фигура, дори прическите им си приличат. Интересите им също са сходни. По професия изгората на Будинов е моден дизайнер. През последните години Пенелопе също се е ориентирала в тази сфера.

Заедно със сестра си вече имат няколко модни линии зад гърба си. Двойничката на горещата актриса не остава по-назад, като се е доказала дори като модел, пише „България Днес“.

Евгени и Мариела се запознават по съдбовен начин, точно както Пенелопе и Хавиер Бардем. Случва се на снимачната площадка. Докато чакал да започне кастинг за роля в комедиен сериал, Будинов се сблъсква случайно с Мариела. Познава я отдавна, чака години, за да я покани на среща. Събира смелост и нещата им се получават. Двамата вдигат сватба в тесен семеен кръг, а не след дълго на бял свят се появява и синът им Лео.

 

Източник: За жената