Начало КЛЮКАРНИК Сашо Кадиев стана луд покрай бременната си съпруга-Не може да познае жена...

Сашо Кадиев стана луд покрай бременната си съпруга-Не може да познае жена си!

271
Сподели

Сашо Кадиев се е видял в чудо с бременната си половинка!

 

Зевзекът на Би Ти Ви Сашо Кадиев ще става татко за втори път. Съвсем наскоро се разбра, че жена му Таня Тончева е бременна в третия месец, а двамата решиха да полеят щастието си на една почивка в чужбина.

 

След завръщането си у дома обаче, хубавата Таня тотално се променила.

Явно състоянието й влияе зле на хормоните, тъй като тя непрекъснато мрънкала и искала нещо от половинката си. Сашо Кадиев се чудел как да й угоди, но все не му се отдавало.

Наскоро пък Танчето го сюрпризирала с ново двайсет. А именно – изведнъж станала толкова ревнива, колкото Кадиев не я бил виждал никога досега. Постоянно го дебнела къде ходи и с кого разговаря. А видела ли го с някоя засукана колежка или позната, ставало страшно.

„Таня никога не е била такава. Сбърка се нещо покрай бременността това момиче. Може би вторият път е по-различно и сега се чувства не достатъчно красива, надебеляла, не добре в кожата си. Жените знаят как е, особено ако са бии в същото положение. Като роди ще й мине, дано Сашко да я изтрае дотогава“, коментират източниците.

Странното е, че свекървата на Таня Катето Евро пък винаги я подкрепяла и заставала на нейна страна. Каквото и да чуела от снаха си, тя била склонна да го приеме и да я разбере, само и само тя да е спокойна. Зор виждал Сашо, но нищо не може да направи, освен търпеливо да чака раждането на бебето си.

 

Източник: За жената