Начало КЛЮКАРНИК Още един човек напуска Ку Ку Бенд и Шоуто на Слави! Явно...

Още един човек напуска Ку Ку Бенд и Шоуто на Слави! Явно Грахич поднесе крак

234

След уволнението на Грахич, рокадите в „Ку-Ку Бенд“ въобще не свършват до тук! Явно над беквокалистките в предаването тегне някаква прокоба и никоя не може да се задържи за дълго.

Ако Цветелина напусна принудително, то Лили Стефанова се кани да го направи напълно доброволно, съобщава kliuki.bg. През всички години досега, красивата певица оставаше все в сянката на Грахич.

И както босненката бе все лансирана като любимка на шефа, така за отрицателно време си изпроси уволнението.

То дава възможност на Лили Стефанова да се докаже и да блесне на малкия екран с талант. Но, нейните планове май са други и в тях не се включва да остане в „Шоуто на Слави“. Напълно възможно е предаването да се върне на екран без нито една от двете си беквокалистки. За Грахич всички вече разбрахме защо не е част от екипа. Но причината на нейната колежка е меко казано изненадваща.

Оказва се, че тя никога не си е давала зор за бляскава кариера и голяма слава. Работела за Трифонов някак помежду другото. Лили Стефанова от скоро има доста заможно гадже. Господинът още от началото на връзката им я увещава да спре да извива глас в малкото студио в НДК и да си живее като царица с него. Той бил син на мастит бизнесмен и самият имал бизнес зад граница. Близки на двойката споделят, че нищо чудно скоро да минат и под венчилото.

 

Източник: За жената