Начало ЗА ДОМА Докато я спра, изсипа бутилката с оцета в казанчето! Що за номер?...

Докато я спра, изсипа бутилката с оцета в казанчето! Що за номер? Само след минути разбрах: само да видите банята ми сега!

568
Сподели

Банята не е най-любимото място за почистване, защото тя буквално е битовият „заден двор“ на апартамента.

Но, уверяваме ви, тези трикове ще ви помогнат бързо и лесно да се справите дори с най-неприятните страни на омразното чистене .

 

Използването на оцет в банята и други хитринки: Черен чай от три пакетчета в чаша вода плюс лъжица оцет – отличен еко-заместител на препаратите за почистване на стъкло.Използването на оцет в банята Смесете равни части оцет и препарат за миене на съдове , и ще почистите всяко петънце в банята .Използването на оцет в банята Петната от вода и котлен камък могат да бъдат отстранени лесно с помощта на обикновено парче лимон .Използването на оцет в банята За по-упоритите мръсотии  напоете кърпа в оцет и оставете да подейства върху мястото в продължение на 30 минути.Използването на оцет в банята Ако не обичате да миете поставката за четките за зъби, може просто да я сложите в съдомиялната машина.Използването на оцет в банята Ако налеете  оцет в казанчето на тоалетана и пуснете водата, той перфектно ще почисти тоалетната чиния от мръсотия, бактерии и дори мухъл. Използването на оцет в банята Четката за тоалетната чиния и стойката ѝ лесно ще поддържате чисти, ако налеете вътре средство от типа на Доместос и оставите да подейства за половин час.

 

Източник: За жената