Начало ВЕСТИ Забравила да излезе от профила си във Фейсбук-Дъщерята влязла профила на майка...

Забравила да излезе от профила си във Фейсбук-Дъщерята влязла профила на майка си и изпаднала в шок! Животът им се преобърна!

324

В повечето случаи тук ревността и склонността за контролиране на партньора често е без причина, но има и такива, които използват тази социална мрежа наистина за намиране на любовник и впущане в сексуални афери, било платонична, било реалистична.

 

Един от случаите е и с госпожа, която забравила да се отпише от профила си във Facebook, когато зад компютъра седнала дъщеря ѝ.

Тийнейджърката я интересувало защо майка толкова често посещава социалните мрежи, така пожелала да хвърли поглед на съобщенията. И останала без думи, а след това цялата история публикувала в интернет.

„Моята майка забрави да излезе от профила си във Facebook и аз попаднах на големи гнусотии! Разочаровах се от майка си, когато в съобщение видях нейната гола снимка, която е пратила на един мъж, и той й пратил също …

ужасена съм! Снимките показах на баща ми, той също се разочарова, сега се развеждат, а мама не може да ме погледне в очите. Не знам какво да правя!?“

Оплакало се момичето на страницата: „Какво ми се случи днес“

 

Източник: За жената