Начало КЛЮКАРНИК Откраднат живот се завръща! Ето кога започва 4-ти сезон и какво да...

Откраднат живот се завръща! Ето кога започва 4-ти сезон и какво да очакваме: Наталия не може да има деца, наема сурогатна майка

596

Хитовият български сериал “ Откраднат живот “ се завръща с нов четвърти сезон.

Поредицата ще се завърти в ефира на NOVA от 12-и септември (вторник), като ще се излъчва от вторник до петък между 20:00 и 21:00 часа.

Снимките на медицинската сага започнаха преди месец, а към екипа се завърна и любимецът на зрителите от първите два сезона – Александър Алексиев , в ролята на д-р Александър Василев .

Участието си продължават и Наум Шопов (Борис Тасев) и Луиза Григорова (Вяра Добрева). Третият сезон на „Откраднат живот“ завърши с два преломни момента – сватбата на Наталия и Калин и смъртта на д-р Иван Генадиев. Четвъртият ще засегне темата за сурогатното майчинство. Наталия ще разбере, че не може да има деца, и заедно с Калин ще се опитат да намерят жена, която да износи рожбата им. Двамата обаче ще се сблъскат с българските закони, според които сурогатното майчинство не е позволено. Именно по този повод новият четвърти сезон ще върви под надслов „Чуждо тяло“.

 

Източник: За жената