Начало КЛЮКАРНИК Бойко Кръстанов вдига сватба съвсем скоро. Ето и красивата му избраница (снимки)

Бойко Кръстанов вдига сватба съвсем скоро. Ето и красивата му избраница (снимки)

613

Бойко Кръстанов вдига сватба и то съвсем скоро. Ерол от „Под прикритие“ от месеци е лудо влюбен в новата си приятелка Виттория и няма търпение да я отведе под венчило.

 

Чаровникът, който се прочу покрай снимките в „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, се е поуморил от ергенския живот и вече мечтае да свие семейно гнездо с любимата си.

 

С красавицата Виттория Николова, Бойко се срещна на сцената. Двамата участваха в спектакъла „Господин Балкански“ в Младежкия театър, но едва по-късно искрата пламна помежду им.

По време на почивка в обща компания, чувствата им се променили и актьорът от тогава е неразделен с половинката си. Русокосата хубавица дори е готова да загърби родната Италия, за да заживее с него в България.

Тя носи и традиционното италианско име Виттория, защото майка й я ражда там, а и тя живее в страната до 12-годишна възраст. По същото време майка й управлява 300-годишна вила край Комо, заради което актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие.

Бойко вече е купил пръстена, с който ще иска ръката на половинката си и дори я е запознал с майка си. Дамата е дала благословията си на двамата и е много щастлива, че ще става баба.

 

Източник: За жената