Начало КЛЮКАРНИК Ето кой е новият турски сериал, който заменя Кьосем!

Ето кой е новият турски сериал, който заменя Кьосем!

439

bTV завърта новия турски сериал “ Никога не се предавай “ ( Asla vazgeçmem )…

Хитовата продукция с Толгахан Сайъшман (Чънар от „Сезони на любовта“) и Амине Гюлше , състояща се от 59 оригинални епизода, тръгва на 19-и септември (вторник), като ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа в ефира на bTV.

„Никога не се предавай“ ще замести приключващия първи сезон на историческата сага “ Великолепният век: Кьосем „, за чието преустановяване можете да прочетете повече от тук.Историята на сериала: Започнал от нулата, постигнал невероятни успехи, създаващ впечатление на строг и честен – това е Йиит. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, той не може да се наложи над своето сърце.

Думата му е закон за всеки, но не и за самия него. Ичлал и Нур са две жени, и двете влюбени в Йиит, които са в безмилостна борба за неговото сърце и неговата обич. Ичлал е майка на неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Нур е една невинна душа, която бива поразена от любовта от пръв поглед. Но освен любовта, Нур и Йиит ги свързва нещо друго, което е по-силно и по-обвързващо – те крият голяма тайна, която може да бъде пагубна. И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта. Толгахан Сайъшман е в ролята на Йиит Козан. Йиит е мъж, който е сън за всички жени, една идея романтичен, с чувство за хумор и със завидна сила на духа. Отдавна се е отказал от любовта или поне от онази истинската, всеобхватната и изгарящата, която може да преобърне живота и мирогледа на човек. И точно когато съвсем се е отчаял от жените, от чувствата, от мечтите за истинска обич, той среща най-красивото и мило създание на света. Това създание завзема мислите му. Амине Гюлше е в ролята на Нур Козан. Много нежна, много красива, много чувствителна, но и с точно толкова труден характер – такава е Нур. Разчита и вярва само на семейството си и контактите ѝ с външния свят са силно ограничени. Привързана е към своето семейство, а от мъжете извън него е виждала само лошо – била е наранявана, изоставяна, а сърцето ѝ е било разбивано неведнъж. Отказала се е от любовта, защото вече не вярва, че тя съществува Но среща Йиит, който я поразява от пръв поглед, но спомените от миналото, нещастията, които е преживяла, не оставят сърцето ѝ да се наслади на тази любов. Двама души, започнали отново да вярват в чудото на любовта, две сърца, тръпнещи едно за друго и две съдби, които носят тегобата на миналото, на грешките и на изживените събития. Ще успеят ли да се отърсят от миналото си, за да дадат път на бъдещето и щастието? Ще дойде ли моментът, в който да се насладят на своите чувства и да се оставят на порива на любовта? Нур или Ичлал ще надделее в тази неравна битка за сърцето на Йиит? Любовта въпрос на смелост ли е? Или на вяра в чувствата? Отговорът на тези въпроси в епизодите на „Никога не се предавай“…

 

Източник: За жената