Начало ВЕСТИ Жената в живота на Румен Радев, която обожава също толкова много колкото...

Жената в живота на Румен Радев, която обожава също толкова много колкото и Десислава Радева (снимка)

769
Сподели

Румен Радев няма само една любима жена в живота си, за жалост на Десислава Радева!

 

Президентът Румен Радев категорично има успех сред жените. Първо заради привлекателната си професия на пилот, а сега и заради главозамайващия президентски пост.

 

Няма какво да се лъжем, дамите му се лепят.

 

Румен Радев е извънредно близък със сестра си Лозана

Той обаче остава верен на съпругата си Десислава Радева, но… и на още една жена, която обожава. Може би даже малко повече от благоверната си. Нарекоха я тайната жена на президента, а дефакто тя не е никак тайна. Просто мрази да се афишира по медиите и не го е правила досега.

Става дума за родната сестра на Румен Радев – кака му Лозана. Тя е с две години по-голяма от него и през целия му живот го е напътствала и съветвала. Благодарение не на друг, а на нея, Радев става и пилот.

Кака му Лозана е работила като стюардеса към авиокомпания „Балкан“. Не е ясно защо се отказва от полетите, но в момента е и още по-добре. Взима добра заплата от 3 бона, за да работи на бюро „Информация“ на летище София.

Лозана е омъжена за съпруга си Игор, чиято професия не е известна, но категорично човекът е доста заможен. Пред дома им в хубав столичен квартал може да се види скъпия им Мерцедес.

Лозана и Игор имат дъщеря София, която е кръстена на майката на президента – Станка. София и щерката на Румен Радев – Дарина са на една възраст и са не само братовчедки, но и добри приятелки. Често излизат заедно и си споделят много неща.

Лозана е била по-близка с първата жена на Румен Радев – Гинка Кесякова, но е в прилични и цивилизовани отношения и с Деси Радева. Пък и тя толкова обичала братчето си, че била готова на всичко, само и само той да се чувства добре.

Кака му го насочила към летенето, браво на нея!

 

Източник: За жената