Начало КЛЮКАРНИК Коварна болест застигна Зара, а скоро иска да се види като майка

Коварна болест застигна Зара, а скоро иска да се види като майка

462

Брадърката Зара Димитрова има силно желание скоро да се види като майка.

Варненката е направила планове за следващата година и в  тях смята най-накрая да вкара мисли за наследник, с който да зарадва младия си съпруг – австралиеца Ерик Уотсън.

 

Зара и шампионът по сърф са заедно от близо четири години и преди година се венчаха на тайна церемония. Варненката реши, че така ще й е много по-спокойно и уютно от това да вдига голямо тържество.

С любимия се прибраха до София, където казаха брачните си клетви пред шепа приятели и след това направиха тур по заведенията, за да го отпразнуват. Още тогава плъзна слух, че младото семейство се е решило да има деца и за това толкова много бърза с отбелязването на сватбата си. Факт е обаче, че година по-късно бебе няма, а Зара е в чудесна спортна форма – доказателство, че скоро не я чака да става майка.

Неотдавна брадърката изуми всички с признание, че тялото й е нейният най-голям враг, защото в последните години страда от проблеми с щитовидната жлеза.

Хормоните й бушували от едната крайност в другата – сваляла килограми, след това рязко качвала такива. Изпитвала всякакви неудобства на заболяването, заради което й се налагало да приема лекарства и да спазва специален хранителен режим. Точно той я довел до този блестящ външен вид. Всички, които си спомнят вида на моделката от годините, през които влезе в Къщата на „Биг брадър” са категорични, че за днешния й вид тя е направила чудеса. Освен силиконовите импланти в гърдите, реконструкцията на нос, скули и устни, Зара коригира захапката си, а в последните 6 години е на постоянна протеинова диета, за да не качва по тялото си излишни килограми.

Хормоналните смушения обаче не се изразяват само в промяна на външния вид. Те са сред най-често срещаните проблеми на жените в опитите им да заченат дете и да го задържат в утробата си. Точно такива затруднения имала и брадърката, която се бояла, че може да се наложи да се подложи на медицинска процедура, за да може да стане майка, пише „Уикенд“. „Двамата с Ерик са решили да имат деца през следващата година или поне да опитат тогава.

Досега всеки имаше фокус над своите задачи и нямаха време за наследници”, издават близки до двойката. „Ерик я подкрепя във всичко, което прави. Той е готов да стане татко от момента, в който й предложи да му стане жена. Зара е тази, която се дърпа от страх, че може да има усложнения, но скоро и тя ще попадне в клопката”, шегуват се с брадърката нейните близки.

 

Източник: За жената