Начало КЛЮКАРНИК Тази фитнес инструкторка разкри тайната на перфектните снимки и накара всички жени...

Тази фитнес инструкторка разкри тайната на перфектните снимки и накара всички жени да обичат телата си (снимки)

299
Сподели

София Алън съвсем скоро ще се дипломира като личен треньор и експерт по спорт и здравословно хранене.

Неотдавна тя публикува снимки на целулита си, с които иска да покаже, че даже жените в отлична форма биха могли да имат целулит и това е нещо нормално.

 

„И аз имам целулит. Той се повява, когато стисна дупето си и изчезва, когато издам дупето си назад“, пише София към снимката.

 

Относно „перфектните“ снимки в Инстаграм София казва: „Не позволявайте на Инстаграм да съсипе радостта ви от постиженията ви, защото при тези снимки има много обработка, позиране, избиране на точен ъгъл, нагласяне на светлината и още какво ли не“.

София иска да покаже, че никой не изглежда перфектен през цялото време и всички съвършени модели имат своите недостатъци, просто ги прикриват много умело. Относно целулита, София казва, че той е нещо съвсем нормално: „Не се разстройвайте, ако видите, че имате целулит. Необходимо е да обичаме телата си и в същото време да се стремим да бъдем в най-здравата си и силна форма“. Това не е първият пост на София, който отнема малко от измамната съвършеност на снимките в Инстаграм.

Преди това момичето е споделяло и снимки на корема си преди и след обяд. Много от последователите на София се радват, че тя е толкова откровена с тях, а тя смята, че повече жени трябва да са честни с последователите си, вместо да обработват всяка снимка, за да изглеждат перфектни във всеки един момент.

 

Източник: За жената