Начало КЛЮКАРНИК Вече не е тайна: Ето с коя жена Гущеров замени Мария! Двамата...

Вече не е тайна: Ето с коя жена Гущеров замени Мария! Двамата дори живеят заедно!

337

Плеймейтката Светлана Василева живее с имението на Християн Гущеров от 3 седмици, потвърди самата тя през столичен ежедневник. Светлана се запознала с бизнесмена след раздялата му с фолкпевицата Мария , за която той се ожени в началото на 2015 г.

 

„Няма нищо вярно в обвиненията, че съм използвала Мария, за да стигна до него.

 

Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка с която пожелае. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая“, коментира Светлана.

Към днешна дата тя не поддържала никакви отношения с Мария. Преди време фолк дивата и Светлана на няколко пъти бяха забелязани да излизат заедно и изглеждаше, че се забавляват по женски. Тези времена обаче са останали в миналото.

Василева отговори и на обвиненията, че Гущеров я използва само за забавления и няма сериозни намерения към нея. „Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка, щяхме сега да живеем заедно?! Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова – след това спират да се виждат с нея.

При нас нещата са по-различни. Чувствам се много щастлива и харесвана жена в неговата компания. Той е интелигентен и възпитан мъж, който знае как да направи една жена щастлива. Мисля, че и самият той е щастлив. А относно хората, които пишат лъжи по мой адрес, мога им кажа, че вече се изтъркаха и никой не вярва на глупостите им. Надявам се връзката ни да продължи дълго, защото и двамата се чувстваме добре заедно“, добави Василева.

 

Източник: За жената