Начало ЗДРАВЕ Красиво момиче се храни здравословно, не пуши, спортува, но въпреки това, лекарите...

Красиво момиче се храни здравословно, не пуши, спортува, но въпреки това, лекарите му съобщиха ужасна новина

519
Сподели

Вики Винес, жителка на град Челтнъм, Великобритания, стана известна във Фейсбук и местните издания след като публикува свое селфи, направено няколко часа преди лекарите да й поставят страшна диагноза — рак на белия дроб и то последния, четвърти стадий.

Младата жена се хранила здравословно, няма вредни привички и всеки ден прави сутрешни кросове, но според прогнозите тя ще почине от рак в следващите няколко месеца.

 

Шансовете за това, че ще успее да живее още 5 години са само 10%.

„Аз съм на 30 години, работя като фитнес треньор, тичам, не пуша и ям здравословна храна.

Ако имате рак, то не е задължително да изглеждате външно болен. Симптомите може да се окажат скрити и да се проявят само понякога“, написала жената под своята фотография.  Проблемите при нея започнали преди доста време, но лекарите до последно грешно смятали, че тя има астма.  „Поуката в историята е, че трябва веднага да се обръщате към лекар, ако заподозрете, че има нещо нередно в организма ви. Необходимо е да задавате на специалистите всички въпроси, докато не получите отговори“, споделя Вики Винес.

 

В многочислените коментари привържениците на здравословния начин на живот признават, че са шокирани от нейния случай. Много от тях изказват надежда, че младостта й и общото състояние на организма ще позволят на болната да победи и да се пребори с ужасяващата диагноза. „Останете силна и продължавайте да се борите“, съветват потребителите в интернет Вики Винес.

 

 

Източник: За жената