Начало ВЕСТИ Разбра се кое е убитото 11-годишно момиче в асансьора в Бургас

Разбра се кое е убитото 11-годишно момиче в асансьора в Бургас

508
Сподели

11-годишната Никол Й. от Бургас е зверски убитата в асансьор в жк „Меден рудник”, пише Флагман.бг, позовавайки се на отлично информирани източници.

 

 

Арестуваният за бруталната екзекуция е на 15 години и е задържан тази сутрин.

Той я наръгал с нож във врата, съобщиха току-що на извънредна пресконференция директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и заместник административният ръководител на Апелативна прокуратура Йовита Григорова.

Той е обвинен е по чл. 116 от НК – убийство с особена жестокост. Максималното наказание е доживотен затвор без право на замяна, но тъй като е непълнолетен, го грозят от 3 до 10 години затвор. Старши комисар Калоян Калоянов и прокурор Йовита Григорова потвърдиха информацията на Флагман.бг, че двамата се познават от фейсбук, запознали са се едва преди няколко седмици. Никол не е от жк „Меден рудник”.

По информация на Флагман.бг тя живее в центъра и е едно дете в семейството. Когато е намерено тялото, в Никол не са открити документи и телефон. Скандал къде да пушат наргиле е мотивът за жестокото клане в бургаския жк „Меден рудник”. Това съобщи заместник административният ръководител на Апелативна прокуратура Йовита Григорова на извънредната пресконференция, в която участва и директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

Все още няма яснота двамата какво са правели в бл. 108, в чийто асансьор е извършено убийството. Двамата не живеели в блока, нито в тези наоколо. Когато е открито безжизненото тяло на Никол, в нея е нямало документи за самоличност, нито пък телефон. Вещите й са намерени в убиеца тази сутрин при ареста му в тях.

 

Източник: За жената