Начало КЛЮКАРНИК Тази снимка на Гала с майка предизвика истински фурор в интернет. Сега...

Тази снимка на Гала с майка предизвика истински фурор в интернет. Сега разбрахме от кой е наследила прекрасната си усмивка водещата

408

Гала е прибрала майка си в своя дом, научи „Ретро“. Водещата на „На кафе “ в последно време се чувствала уплашена за живота и здравето на най-близкия си човек. Параноята й се засилила още щом загубила баща си.

 

Дотогава блондинката живеела само с приятеля си Стефан и дъщеря си Мари.

 

Девойката обаче наскоро напуснала семейното огнище, след като се загаджила със сина на дружката на Гала – Джуджи. Оттогава тв звездата изпаднала в самота и решила да запълни празнотата, взимайки майка си при себе си. Възрастната дама не само правела компания на щерка си в депресивните й периоди, но я отменяла и в домакинството. Заради ранните си ставания за ефир Гала изнемогвала в готвенето и почистването и доскоро плащала солидна сума пари на прислужница.

Когато майка й заживяла при нея, водещата освободила чистачката и свалила значително месечните си разходи.

Направила промени и в приятелския си кръг, като вече предпочитала да излиза и да вечеря в компанията на любимия си мъж и майка си. Все по-рядко се събирала с Джуджи, стилистката Кремена Халваджиян и репортерката Зейнеб, защото й втръснало от безсмислени разговори и клюки. За първо лято Гала не се включила и в общите им планове за море.

До последно водещата лъжела, че не била сигурна къде иска да летува. Истинската причина била, че искала да замине само със Стефан и майка си. Тримата щели да се възползват от изгодните оферти за почивка в Турция, където Гала резервирала апартамент в 5-звезден комплекс. Щерка й Мари пък отказала да се включи в екскурзията, защото щяла да се наслади на ваканция по родното Черноморие с новата си любовна тръпка.

 

Източник: За жената