Начало КЛЮКАРНИК Орхан Мурад умря от срам след това, което сподели скандалната му дъщеря....

Орхан Мурад умря от срам след това, което сподели скандалната му дъщеря. Изцепките продължават!

537
Сподели

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, направила сефтето едва на 12 години

Невръстната тийнейджърка не се притеснява да сподели кога е започнал опитът й в леглото и даже не намира за срамен факта, че във възраст, когато е трябвало да си играе с кукли, тя си е играла с батковци, писа „Таблоид“.

За пуританите обаче Сузанита е подготвила поредния си звучен шамар със сексуалната си биография, която, оказва се, е богата, макар блондинката да е едва в 7-и клас.

Още преди 2 години Сузи си легнала за първи път с момче, а първото й гадже било 17-годишно момче от квартала. В едно от интервютата си наследницата на Орхан Мурад споделя, че само докато е била 12-годишна, тя е имала 4 гаджета, а оттогава досега общата бройка е набъбнала до 9.
Изцепките на хубавицата обаче не свършат дотук, тъй като чистосърдечно си признава, че е била едновременно и с двама батковци, без да уточнява какво точно е правила.
Откакто стана популярна, невръстната певица е непрекъснато по морските ни курорти, където е истинска атракция за тийнейджърите и любителите на нощния живот. Често тя се намира в компанията на колегите си Галин или Андреа, с която дори записаха дует. Отраканата лолитка споделя, че си пада по по-големи момчета, тъй като с връстниците си не намира общ език. Тя се захласвала по високи, атлетични и мургави младежи, като няма таван за възрастта им, но за предпочитане било да не са прехвърлили 25. Баща й пък твърди, че всичко това са само „пубертетски приказки“, а щерка му е целомъдрено момиче.

 

Източник: За жената