Начало ВЕСТИ МАЙКАТА НА УБИЕЦА ИВАН ШОКИРА ВСИЧКО ЖИВО С ТОВА, КОЕТО КАЗА ПРЕДИ...

МАЙКАТА НА УБИЕЦА ИВАН ШОКИРА ВСИЧКО ЖИВО С ТОВА, КОЕТО КАЗА ПРЕДИ МАЛКО! СИНЪТ Й

624
Сподели

Майката на Иван от Бургас, обвинено в убийството на 11-годишно момиче, е убедена, че детето й не е извършител на жестокото престъпление. Това заяви тя пред Нова телевизия. „Детето ми е без вина в ареста.

 

Лъжа е, че е носил нож. Не е истина и че са намерили вещи на момичето в дома ни”, каза тя. До момента Донка не се е виждала със сина си, тъй като не са я допуснали да разговаря с него. „Искам да се намери истинския убиец. Синът ми е страхлив, ако го ударят, ще даде и другата буза”, каза тя.

 

„Проблемът не е във „Фейсбук“. Такива неща се случваха и преди да има социални мрежи”, каза криминалният психолог Тодор Тодоров. По думите му в немалко подобни случай проблемът е в комуникацията между децата и родителите. „Често се случва те да видят, че има проблем, но да не правят нищо. Или искат проблемите сами да отминат, защото ако не се справят с тях ще се провалят като родители”, заяви той.

„Родителите са склонни да си купуват любовта на детето, като му купуват скъпи играчки – телефони, таблети, компютри. Но може да направиш така, че да ги контролираш. Важно е обаче това да не се прави тайно, защото детето рано или късно ще разбере и така се губи доверието”, каза експертът. Според него в училище трябва да се говори за тези неща. От друга страна отношенията между децата и родителите трябва да са силни и да има силно доверие. „Трябва да се говори, но и да слушаме какво ни казват децата”, каза той./bradva